«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι

Το κλασικό στέκι της πλατείας επέστρεψε μόλις με ολοκαίνουργιο all day πρόσωπο και τον βραβευμένο Παύλο Κυριάκη επικεφαλής της κουζίνας.

«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι

Ήταν καιρό «ταμπουρωμένο» πίσω από μεταλλικά πάνελ, ωστόσο το κλασικό στέκι της πλατείας επέστρεψε μόλις με ολοκαίνουργιο all day πρόσωπο. Η ριζική ανακαίνιση έφερε καινούργια τραπέζια έξω και προίκισε τον εσωτερικό χώρο με ένα μεγάλο μπαρ και έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ το μενού που υπογράφει ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης εστιάζει στις μεσογειακές γεύσεις με ιταλικό χρώμα και την πίτσα.

«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Μπορείτε να κινηθείτε προς ένα πλατό ιταλικών τυριών ή σε κάποια πάστα, θα βρείτε όμως και προτάσεις όπως το χτένι στο κέλυφος του με κρούστα από μαντζουράνα και προσούτο συνοδεία κρέμας από αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλλά και ένα ξεχωριστό ριζότο με καλαμάρι, σπανάκι και γιαούρτι. Φεύγοντας για τη Σαντορίνη και τα εστιατόρια του ξενοδοχειακού ομίλου Andronis, ο Κυριάκης θα αφήσει στο πόδι του τον ταλαντούχο Γιώργο Ρουσσάκη, με θητεία ανάμεσα σε άλλα στο τριάστερο «Anne-Sophie-Pic» στη Valence της Γαλλίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Lykovrisi

Πλ. Φιλικής Εταιρείας 5, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.