Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά

Το κλασικό all day cafe-restaurant βάζει τη σφραγίδα του στην κοσμοπολίτικη αύρα της περιοχής με τραπεζάκια και κομψούς καναπέδες πάνω στο ξύλινο deck και «θέα» στην ασταμάτητη κίνηση.

Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά

Το κλασικό all day caf-restaurant ξεκινάει από τις 10 το πρωί με καφέ και βάζει τη σφραγίδα του στην κοσμοπολίτικη αύρα της περιοχής με τραπεζάκια και κομψούς καναπέδες πάνω στο ξύλινο deck και «θέα» στην ασταμάτητη κίνηση – άλλωστε, «Pasaji» σημαίνει πέρασμα...

Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά - εικόνα 1

Το εξαιρετικό sushi bar, με μια συλλογή από τα καλύτερα sushi της Αθήνας, και τα signature cocktails του βραβευμένου mixologist John Samaras στην ανανεωμένη μπάρα προσφέρουν μια upscale γευστική εμπειρία και το κάνουν τέλειο στέκι για πριν ή μετά το shopping. Η κουζίνα, με επικεφαλής τον πασίγνωστο σεφ Άρη Τσανακλίδη και την ομάδα του, τους σεφ Γιάννη Βιδάλη και Γιάννη Χρυσοχοΐδη, προτείνει εντυπωσιακές fusion δημιουργίες.

Ξεκινήστε με μια δροσερή πράσινη σαλάτα με μαριναρισμένες γαρίδες σε sweet chili sauce, κουκουνάρι, σπαράγγια, αγγούρι, ρέβα και ντρέσινγκ από miso, συνεχίστε με T-bone γάλακτος 400 γραμ. με πατατούλες σοτέ, μανιτάρια Portobello και Ξινόμαυρο κρασί κι επιλέξτε για επιδόρπιο σπασμένο μιλφέιγ με κρέμα πατισερί, παγωτό βανίλια και σοκολάτα και πασπαλισμένο με κροκάν αμυγδάλου. Ιδανικός χώρος για προσωπικά ή εταιρικά events, με happy ατμόσφαιρα και γεύσεις που κάνουν την κάθε στιγμή μοναδική, το «Pasaji» αποτελεί την ιδανική all day επιλογή! Καθημερινά, εκτός Σαββάτου, και prix fixe menu με € 18 και € 26.

Στοά Σπυρομήλιου, City Link, κέντρο, 2103220714 / Ορνός, Μύκονος, 2289023216 / www.pasaji.com.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Pasaji

Bουκουρεστίου & Στοά Σπυρομήλιου (City Link), κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.