Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης επιστρέφει με το «Buba»

Πέντε χρόνια αφότου έκλεισε το αγαπημένο «Bar Guru Bar» μας παρουσιάζει το νέο του bar-restaurant, στα βόρεια προάστια αυτή τη φορά.

Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης επιστρέφει με το «Buba»

Πέντε χρόνια αφότου έκλεισε το αγαπημένο «Bar Guru Bar» μας παρουσιάζει το νέο του bar-restaurant, στα βόρεια προάστια αυτή τη φορά.

Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης επιστρέφει με το «Buba» - εικόνα 1

Τον είχαμε για παιδί του κέντρου, αλλά ο γνωστός μας από το φοβερό «Bar Guru Bar» στην Πλατεία Θεάτρου –και τους αλέγρους Burger Project– Κωνσταντίνος Ζουγανέλης το νέο του διεπίπεδο μπαρ-εστιατόριο το εμφάνισε στην Κηφισιά. Με στόχο το ντεκόρ του νεόκοπου «Buba» να συνάδει με το παρελθόν του κτιρίου (που νωρίτερα στέγαζε το «Pablo T. Bar»), το εσωτερικό με τα στιλάτα ρετρό σαλονάκια, την ταπετσαρία με τα φλαμίγκος δίπλα στην ανοικτή κουζίνα, την ντιζαϊνάτη κυψελωτή μπάρα, τις αντικέ απλίκες και τα κάδρα «εποχής» θυμίζει έντονα σπίτι. Σπίτι κοσμοπολίτικο: η πολυσυλλεκτική κουζίνα αντικατοπτρίζει εμπειρίες και ταξίδια παντρεύοντας σεβίτσε, κροκέτες μπακαλιάρου με σάλτσα ρομέσκο, και wraps από ρυζόφυλλο με κοτόπουλο tandoori και πασκιτάν, ενώ η μουσική σιγοντάρει με το δικό της ποτ πουρί εναλλάσσοντας ethnic jazz, reggae, soul και funk. To «Buba» ανοίγει καθημερινά βράδυ και το μεσημέρι της Κυριακής.

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, 2106231151, 6980457387.

Περισσότερες πληροφορίες

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"