Αφιέρωμα vegan dining: 9 προορισμοί για "plant based" απολαύσεις

Φυσικές γεύσεις, πρωτοποριακές τεχνικές και η δυναμικότερη των διατροφικών τάσεων σε πρώτο πλάνο.

soutzoukakia vegan

Η δυναμικότερη των διατροφικών τάσεων δεν θα μπορούσε να μην παρασύρει και την Αθήνα στις φυσικές γεύσεις και τις πρωτοποριακές τεχνικές της, με vegan-only στέκια να μας προσφέρουν γευστικές λύσεις που μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν θα διανοούμασταν καν, αλλά και vegan friendly εστιατόρια να διαμορφώνουν πιάτα και να σχεδιάζουν μενού που  δείχνουν ότι η plant based διατροφή όχι απλώς δεν είναι περαστική, αλλά ήρθε για να... ριζώσει για τα καλά. 

Δείτε το αφιέρωμα για το αθηναϊκό vegan dining εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.