Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Το νέο θαλασσινό bar-restaurant της Γλυφάδας έχει την κομψότητα ραμμένη στην ούγια και κουζίνα πρωτότυπη, με την υπογραφή του Κώστα Τσίγκα.
Οι δημιουργικές ομάδες του φιλοσοφημένου τσιπουράδικου και του κομψού cocktail bar ξεκινούν μια μόνιμη συνεργασία με ελληνική γεύση και άρωμα.
Η μουσική ταβέρνα των Καμινίων μεταφέρθηκε στην Αργυρούπολη με την ίδια αγάπη για τα ρεμπέτικα και νέο γευστικό ρεπερτόριο.
Η ιδιαίτερη περίπτωση ενός «Kαλαματιανού»... στο δρόμο για το Άγιον Όρος.
Έναν χώρο σε στιλ τρατορίας, με βασικά συστατικά την πίτσα στον ξυλόφουρνο και τα ζυμαρικά, ετοιμάζουν –δίπλα ακριβώς στο «Νice ‘n’ easy» – ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Χρήστος Αθανασιάδης.
Το παγκόσμιο project της Nespresso, ένα δημιουργικό πεδίο συνάντησης της υψηλής γαστρονομίας και του ποιοτικού καφέ, σταθμεύει στην πόλη το διήμερο 6-7/10 και διακεκριμένοι Ελλήνες σεφ και ζαχαροπλάστες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια δυνατή γευστική εμπειρία.
Εκτός από το να καθίσεις για θαλασσινό μεζέ, σ' αυτό το καινούργιο μικρό τσιπουράδικο του κέντρου μπορείς να πάρεις στο χέρι γαύρο, αθερίνα, γαριδάκι…
Το «Athens Beer Festival» άνοιξε και σε περιμένει. Διάλεξε την παγωμένη μπύρα που ταιριάζει στο αγαπημένο σου φαγητό και απόλαυσε την παρακολουθώντας live συναυλίες.
Στην Αθήνα βρέχει bao. Διερευνούμε γιατί αυτά τα αφράτα γεμιστά ψωμάκια που χωράνε στη χούφτα σου κυκλοφορούν στην πόλη σε όλο και περισσότερες εκδοχές και τείνουν να γίνουν γευστική... εμμονή.
Ο κορυφαίος Ισπανός σεφ θα βρεθεί στο εστιατόριο της Μυκόνου στις 14/9 για να δημιουργήσει μαζί με τον Γιώργο Στυλιανουδάκη ένα 4 hands μενού 16 σταδίων.
Στα εξωτικά «Kohylia» ζεις εμπειρίες σαν του 007, καθώς απολαμβάνεις ασιατικές γεύσεις ενώ ρεμβάζεις. Αξίζει να το γιορτάσεις παρατείνοντας το πνεύμα των διακοπών...
Ταϊλανδέζικες γεύσεις και λίγο… street spirit με έκπτωση 20% στην Πλατεία Αυδή.
Μπαμπάτσικοι κεφτέδες και καραμανλίδικα πιτάκια σε ένα καινούργιο μεζετζίδικο που βλέπει από ψηλά το λιμάνι του Πειραιά.
Ένα beach house με luxury country έπιπλα και ιδιαίτερα έργα τέχνης, του οποίου τα δωμάτια είναι ανοιχτά για να προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα αλλά και για να εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.
Και βλέπει την ιταλική γευστική παράδοση μέσα από τη δημιουργική και ενίοτε απρόσμενη ματιά του κορυφαίου Έλληνα σεφ Έκτορα Μποτρίνι.
Το λέει το όνομά του και είναι ακριβώς έτσι. Έχει από τις βεράντες του μια εκπληκτική γαλανή θέα στον Σαρωνικό και βρίσκεται σίγουρα στο καλύτερο θαλασσινό πόστο από τον Πειραιά μέχρι και το Σούνιο.
Αφήνουμε το υδάτινο στοιχείο να μας γοητεύει, ταξιδεύοντάς μας σε λεπτές αποχρώσεις της γεύσης του, με εξαιρετικές επιλογές από αθηναϊκά εστιατόρια.
6 νεαροί μάγειρες διεκδικούν μία θέση στο «CTC» στο διαγωνισμό μαγειρικής του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα στις 2/9.