Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Η yachting κομψότητα του «Sea Spice»

Το νέο θαλασσινό bar-restaurant της Γλυφάδας έχει την κομψότητα ραμμένη στην ούγια και κουζίνα πρωτότυπη, με την υπογραφή του Κώστα Τσίγκα.

Στιάδι: Γεύσεις με ταυτότητα στη σκιά του Κάστρου

Στο πιο ατμοσφαιρικό σημείο του Κάστρου στη Σίφνο, το "Στιάδι" σε προσκαλεί σε ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη θαλασσινή αύρα με τη μοντέρνα ψαροφαγία.

Περισσότερα

"Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά" είναι ολοκαίνουργιο αλλά ήδη κλασικό

Στον Πειραιά άνοιξε πρόσφατα "Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά", ένα σουβλατζίδικο που τιμά τη γεύση και την ιστορία του πιο αγαπημένου ελληνικού street food.

Περισσότερα

"Mykonos Riviera Hotel & Spa" και "Lafs": Μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής και γεύσης με φόντο το Αιγαίο

Στην καρδιά του "Mykonos Riviera Hotel & Spa" βρίσκεται το "Lafs Restaurant", όπου ο ταλαντούχοςς σεφ Στέργιος Μπίτσης παρουσιάζει ένα μενού που ανανεώνει δημιουργικά την ελληνική γαστρονομική παράδοση.

Περισσότερα

"GiO" στο ξενοδοχείο "The Margi" : Η ιταλική φινέτσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας σε καλοκαιρινή διάθεση

Σε μια ατμόσφαιρα κομψότητας και χαλάρωσης, η ιταλική γαστρονομία συναντά την αύρα της Ριβιέρας, στο "GIO".

Περισσότερα

"Urbana Gastroteka": Το fine bistronomy αντάρτικο της Μεγαλόπολης

Μακριά από τα φώτα, δίνοντας στη Μεγαλόπολη τον ρόλο ενός απρόσμενου γαστρονομικού προορισμού, ένα μαγαζί "υψηλών στροφών" πετυχαίνει μια σπάνια εξίσωση: φαγητό σύγχρονα παραδοσιακό.

Περισσότερα

Το «ΜεΖεν» πιάνει μόνιμο πόστο στην κουζίνα του «The Trap»

Οι δημιουργικές ομάδες του φιλοσοφημένου τσιπουράδικου και του κομψού cocktail bar ξεκινούν μια μόνιμη συνεργασία με ελληνική γεύση και άρωμα.

Η «Άλλη σκάλα» σε άλλη γειτονιά

Η μουσική ταβέρνα των Καμινίων μεταφέρθηκε στην Αργυρούπολη με την ίδια αγάπη για τα ρεμπέτικα και νέο γευστικό ρεπερτόριο.

Ψάρι κι αγιορείτικη κουζίνα στα καλύτερά τους!

Η ιδιαίτερη περίπτωση ενός «Kαλαματιανού»... στο δρόμο για το Άγιον Όρος.

Ένα γευστικό project καινούργιο, ιταλικό και… nice

Έναν χώρο σε στιλ τρατορίας, με βασικά συστατικά την πίτσα στον ξυλόφουρνο και τα ζυμαρικά, ετοιμάζουν –δίπλα ακριβώς στο «Νice ‘n’ easy» – ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Χρήστος Αθανασιάδης.

To Nespresso Atelier για πρώτη φορά στην Αθήνα

Το παγκόσμιο project της Nespresso, ένα δημιουργικό πεδίο συνάντησης της υψηλής γαστρονομίας και του ποιοτικού καφέ, σταθμεύει στην πόλη το διήμερο 6-7/10 και διακεκριμένοι Ελλήνες σεφ και ζαχαροπλάστες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια δυνατή γευστική εμπειρία.

Όταν το ψαράκι έρχεται στο χωνάκι

Εκτός από το να καθίσεις για θαλασσινό μεζέ, σ' αυτό το καινούργιο μικρό τσιπουράδικο του κέντρου μπορείς να πάρεις στο χέρι γαύρο, αθερίνα, γαριδάκι…

11 μέρες, εκατοντάδες μπίρες!

Το «Athens Beer Festival» άνοιξε και σε περιμένει. Διάλεξε την παγωμένη μπύρα που ταιριάζει στο αγαπημένο σου φαγητό και απόλαυσε την παρακολουθώντας live συναυλίες.

Bao buns, τα ασιατικά ψωμάκια ατμού που έγιναν trend

Στην Αθήνα βρέχει bao. Διερευνούμε γιατί αυτά τα αφράτα γεμιστά ψωμάκια που χωράνε στη χούφτα σου κυκλοφορούν στην πόλη σε όλο και περισσότερες εκδοχές και τείνουν να γίνουν γευστική... εμμονή.

Ο τριάστερος Quique Dacosta για μια βραδιά στο «Kenshō»

Ο κορυφαίος Ισπανός σεφ θα βρεθεί στο εστιατόριο της Μυκόνου στις 14/9 για να δημιουργήσει μαζί με τον Γιώργο Στυλιανουδάκη ένα 4 hands μενού 16 σταδίων.

Ένα James Bond Restaurant στο Λαγονήσι

Στα εξωτικά «Kohylia» ζεις εμπειρίες σαν του 007, καθώς απολαμβάνεις ασιατικές γεύσεις ενώ ρεμβάζεις. Αξίζει να το γιορτάσεις παρατείνοντας το πνεύμα των διακοπών...

Στο «Tamarind» με το αθηνόραμα Club

Ταϊλανδέζικες γεύσεις και λίγο… street spirit με έκπτωση 20% στην Πλατεία Αυδή.

Η Δραπετσώνα έχει... «Ατραξιόν»

Μπαμπάτσικοι κεφτέδες και καραμανλίδικα πιτάκια σε ένα καινούργιο μεζετζίδικο που βλέπει από ψηλά το λιμάνι του Πειραιά.

Balux Cafe The House Project: Διακοπές ένα βήμα από το σπίτι σου

Ένα beach house με luxury country έπιπλα και ιδιαίτερα έργα τέχνης, του οποίου τα δωμάτια είναι ανοιχτά για να προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα αλλά και για να εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

Το καλύτερο ιταλικό της Ελλάδας είναι στη Χαλκιδική

Και βλέπει την ιταλική γευστική παράδοση μέσα από τη δημιουργική και ενίοτε απρόσμενη ματιά του κορυφαίου Έλληνα σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

«Σαρδελάκι... με θέα», στο πιο ωραίο θαλασσινό πόστο μέχρι το Σούνιο

Το λέει το όνομά του και είναι ακριβώς έτσι. Έχει από τις βεράντες του μια εκπληκτική γαλανή θέα στον Σαρωνικό και βρίσκεται σίγουρα στο καλύτερο θαλασσινό πόστο από τον Πειραιά μέχρι και το Σούνιο.

Θαλασσινές σπεσιαλιτέ που... φουρτουνιάζουν τον ουρανίσκο

Αφήνουμε το υδάτινο στοιχείο να μας γοητεύει, ταξιδεύοντάς μας σε λεπτές αποχρώσεις της γεύσης του, με εξαιρετικές επιλογές από αθηναϊκά εστιατόρια.

«Ζητείται Chef» για την κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

6 νεαροί μάγειρες διεκδικούν μία θέση στο «CTC» στο διαγωνισμό μαγειρικής του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα στις 2/9.