Η επόμενη γενιά των σεφ στο στόχαστρο του S. Pellegrino

Για τέταρτη φορά το εμβληματικό μεταλλικό νερό στρέφει τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας και ανακοινώνει την επιστροφή του S.Pellegrino Young Chef.

Η επόμενη γενιά των σεφ στο στόχαστρο του S. Pellegrino

Για τέταρτη φορά το S. Pellegrino στρέφει τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας, καλώντας δραστήριους νεαρούς μάγειρες από όλο τον κόσμο να βρεθούν στο προσκήνιο και να παρουσιάσουν δείγματα της γαστρονομικής τους γραφής μπροστά σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής. Το άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαστρονομία μεταλλικό νερό δρομολογεί μάλιστα αλλαγές εν όψει της επόμενης διοργάνωσης καθώς για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για τέσσερα νέα βραβεία: το S.Pellegrino Young Chef Award για τον πλέον φέρελπι νέο σεφ, το Fine Dining Lovers Food for Thoughts Award στον σεφ που αναδεικνύει μέσα από το πιάτο του την προσωπική του θεώρηση, το S.Pellegrino Award for Social Responsibility σε εκείνο το πιάτο που σέβεται την βιωσιμότητα της πρώτης ύλης, και το Acqua Panna Award for Connection in Gastronomy σε εκείνη τη δημιουργία που θα συνενώνει με φαντασία διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες.

Οι αιτήσεις για το S.Pellegrino Young Chef 2020 έχουν ήδη ανοίξει από τις αρχές Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 30 Απριλίου 2019 στο Sanpellegrino.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.