Το «BoccaΝegra» άνοιξε μόλις στη Βουκουρεστίου

«Η ισχύς εν τη ενώσει» φαίνεται πως σκέφτηκαν οι τέσσερις φίλοι που δημιούργησαν το ολοκαίνουργιο εστιατόριο και μπαρ στην ατμοσφαιρική στοά της Βουκουρεστίου.

Το «BoccaΝegra» άνοιξε μόλις στη Βουκουρεστίου

Η ισχύς εν τη ενώσει φαίνεται πως σκέφτηκαν οι τέσσερις φίλοι που δημιούργησαν το ολοκαίνουργιο «BoccaΝegra» στην ατμοσφαιρική στοά της Βουκουρεστίου. Πρόκειται για τον σεφ Ηλία Κάφαλη, την ιδιοκτήτρια του «By the Glass» Φωτεινή Παντζιά, τον Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento και τον ιδιοκτήτη του λουτρακιώτικου «Cocoon» Βαγγέλη Μητρογιάννη που απαρτίζουν την τετράδα πίσω από αυτό το κομψό ολοήμερης λογικής εστιατόριο και μπαρ.

Ο σεφ της παρέας έχει αναλάβει τα του φαγητού που κινείται σε comfort μεσογειακούς ρυθμούς με κάποιες εξωτικές πινελιές, και προτείνει από πιτάκια ζυμωμένα με ρακή και γεμισμένα με κόκορα στιφάδο ή καλαμάρι τηγανιτό με ταραμά αρωματισμένο με ψητό παντζάρι και τσιπς περουβιανής πατάτας μέχρι linguini με αχινό σε ζωμό αποξηραμένης παλαμίδας αλλά και μοσχαρίσιο φιλέτο με πραλίνα φουντουκιού και gravy πιπεριών. Η δράση ξεκινά από το πρωί, με καφέ και διάφορες παρασκευές με αυγά, συνεχίζεται με aperitivo και small bites, και πηγαίνει μέχρι αργά με signature cocktails και επιλεγμένες ετικέτες κρασιού ασφαλώς με τη σφραγίδα «By the Glass».

Το «BoccaΝegra» άνοιξε μόλις στη Βουκουρεστίου - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.