Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας

Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο ψάρι είναι το εντυπωσιακό «Fish Project» που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πόρτες του στο Χαλάνδρι.

Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας

Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο ψάρι είναι το εντυπωσιακό «Fish Project» που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πόρτες του στο Χαλάνδρι. Κατά το ήμισυ στεγάζει ένα παράρτημα του γνωστού ψαράδικου «Ιχθύς», γεμάτο θαλασσινά καλούδια που προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από την ιχθυόσκαλα της Χαλκίδας καθώς και μισθωμένα καΐκια. Το ψάρι που θα διαλέξετε μπορούν να σας το φιλετάρουν με όποιον τρόπο επιθυμείτε ή και να σας το ετοιμάσουν για σαβόρο και άλλες ρετσέτες, σε ταψάκι που θα το βάλετε κατευθείαν στο φούρνο και θα το απολαύσετε φρεσκοψημένο στο σπίτι.

Το έτερον ήμισυ του μαγαζιού, τώρα, κυκλώνει το θέμα ψάρι με έναν εκτενή κατάλογο που περιλαμβάνει αρκετό sushi αλλά και ενδιαφέρουσες θαλασσινές γεύσεις, όπως χταπόδι στιφάδο, τατάκι τόνου με φουντούκια, σησαμέλαιο και σος σόγιας, και τσιπούρα με φινόκιο, πουρέ σελινόριζας και πορτοκάλι. Ενδιαφέροντα και τα γλυκά τους: τάρτα λεμόνι με μπισκότο αμυγδάλου και σος βασιλικού, brownies με ελληνικό καφέ και φραμπουάζ, κρεμ μπριλέ με αχλάδι ποσέ και καραμέλα.

Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.