«King's Theater»: ένα wine bar που μιλάει κρητικά

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που θυμίζει κάστρο με ασπίδες και πανοπλίες πολύ κοντά στο σταθμό Μοναστηράκι.

«King's Theater»: ένα wine bar που μιλάει κρητικά

Το παραμυθένιο σκηνικό του «King’s Theater» ταίριαξε γάντι στις ημέρες των γιορτών που το αλλιώτικο αυτό wine bar άνοιξε τις πόρτες του πολύ κοντά στο σταθμό Μοναστηράκι. Ο εντυπωσιακός χώρος, όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά του, στήνει σκηνικό που παραπέμπει σε κάστρο και μοιράζεται σε δύο ορόφους με τέσσερις διαφορετικές αίθουσες. Υπάρχουν η Royal σάλα, το αίθριο, η γαλλική κρεβατοκάμαρα και το ιπποτικό, κομπλέ με τις πανοπλίες και τις ασπίδες του.

Αυτό το σκηνικό υπερπαραγωγή κρύβει πάντως μια μεγάλη αγάπη για την Κρήτη, μια και ό,τι δοκιμάσετε προέρχεται αποκλειστικά από τη Μεγαλόνησο. Η λίστα κρασιών διατρέχει τον κρητικό αμπελώνα και αριθμεί περί τις 40 ετικέτες, αρκετές από τις οποίες σερβίρονται σε ποτήρι και περιλαμβάνουν γλυκές και αφρώδεις επιλογές. Μερακλίδικο κρητικό χρώμα έχουν επίσης οι συνοδευτικές ποικιλίες αλλαντικών και τυριών που στολίζουν από ανθότυρο με πιπέρια, τρυποτύρι, γαλομυζήθρα και πικάντικη γραβιέρα μέχρι καπνιστή πανσέτα, απάκι, παστράμι και πορκέτα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.