Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko»

Συνέχεια στις ξεχωριστές βραδιές που συνδυάζουν –όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του- το τερπνόν μετά του ωφελίμου δίνει το «Utile Dulci» το μοναδικό business, food and wine club της Ελλάδας.

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.

Περισσότερα

Ένα ντέρμπι διαφορετικό από τα άλλα

Καλλίδης, Αλέρτας, Ψυχούλη και Τσιοτίνης δίνουν ραντεβού στο Markopoulo Park την Κυριακή 20 Οκτωβρίου για μια δυνατή γευστική συνεργασία.

Δοκιμάσαμε τη νέα «Cookoovaya»

Με μια γερή γευστική ανανέωση το δημοφιλές εστιατόριο αρχίζει δυνατά τη σεζόν.

Αρτιστίκ brunch στην ταράτσα

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται η πολύ όμορφη ταράτσα του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου «The Artist» στου Ψυρρή.

Φουλ της ωμοφαγίας στο «Ακροβόλι»

Ένα σπέσιαλ event με όλων των ειδών τα ωμά έχει στα σκαριά το καλό θαλασσινό εστιατόριο της Βούλας.

Το «Privilege» ανοίγει τις πόρτες του με δύο σπέσιαλ βραδιές

Με πάρτι για την πρεμιέρα αυτήν την Κυριακή 13/10 αλλά και μια ειδική food and wine pairing βραδιά τη Δευτέρα 14/10 γιορτάζει την επιστροφή του στην πόλη το θρυλικό «παιδί» του Βασίλη Τσιλιχρήστου.

Η Τρούμπα τσίμπησε το «Δόλωμα»

«Ρίξε Δόλωμα» λέγεται το ολοκαίνουργιο μουσικό ψαρομεζεδοπωλείο που πήρε μόλις τη θέση του «Lola’s» στην καρδιά της κινηματογραφικής Τρούμπας.

Οι Χρυσοί Σκούφοι πάνε Κύπρο

Έναν ολοκαίνουργιο θεσμό ανάδειξης των καλύτερων εστιατορίων της Μεγαλονήσου δημιουργεί το «αθηνόραμα», σε συνεργασία με τον κυπριακό μιντιακό όμιλο «Ο Φιλελεύθερος».

Ο Ερβέ Προνζάτο ξανά στην Αθήνα

Ο Ερβέ Προνζάτο επιστρέφει στη χώρα που έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια σαν δεύτερη πατρίδα.

Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση

Βούτυρα, ζυμωμένα τουρσιά, σπέσιαλ ξίδια, προσούτο γίδινα, τυριά, λουκάνικα, σαλάμια, αρχαιοελληνικός γάρος και άλλα εκλεκτά εδέσματα, που φτιάχνονται στις κουζίνες των εστιατορίων, χρωματίζουν με σπέσιαλ γεύση τη σκηνή της Αθήνας.

Το «Καπλάνι» της κρητικής βιτρίνας σερβίρει παράδοση στο Κάραβελ

Το καινούργιο… κρητικάτσι του Μανώλη Ρωμανάκη φέρνει εδώ και μερικούς μήνες παραδοσιακές αλλά και πιο μοντέρνες γεύσεις της Μεγαλονήσου στην ατμοσφαιρική περιοχή του Κάραβελ.

«Διόσκουροι» ξανά στο Ψυχικό

«Villa Dioskouroi» γράφει πλέον η ταμπέλα που κρέμεται στο χώρο του «Wolves of Kitchen», θυμίζοντας μας το ιστορικό στέκι που πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού.

4 ιδέες για νόστιμες βόλτες αυτό το Σου Κου

Από σαββατιάτικα all day και birthday πάρτι με γεύσεις του κόσμου μέχρι κυριακάτικα pop up brunch και vegan φεστιβάλ.

Η Ειρήνη Γιωργιουδιού στον τελικό του European Young Chef

Η νεαρή σεφ εντυπωσίασε με το πιάτο της «12 Elements» παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού που θα λάβει χώρα σε λίγες ημέρες στη Ρόδο.

Το «Sorriso» χαμογελάει ιταλικά

Πρεμιέρα με χαμόγελο, όπως μαρτυρά και το όνομά του, έκανε μόλις το ολοκαίνουργιο ιταλικό εστιατόριο που πήρε τη θέση του «DeCounti» επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Pesto από… κορυφαία πάστα

Η νέα σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla, με Parmigiano Reggiano ΠΟΠ, έρχεται για να απογειώσει την γευστική γοητεία της απλότητας, χάρη στα εξαιρετικής ποιότητας αγνά υλικά της.

«Φάρμα Μπράλου Ψητοκρεοπωλείο»: σουβλάκια-πειρασμός στο Κολωνάκι

Τραπέζια στη Μηλιώνη και εντός σουβλάκια που φτιάχνονται καθημερινά επιτόπου και ψήνονται με μαεστρία στη θράκα.

Μερακλίδικοι μεζέδες στα «Καραμανλίδικα» της Ερμού

Ακριβώς στην καρδιά της παλιάς Αθήνας, μεταξύ Θησείου και Ψυρρή, η νέα πρόταση από τα «Καραμανλίδικα του Φάνη», που μοσχοβολάει ­μεράκι και παράδοση, είναι ένα στέκι ιδανικό για λαϊκό προσκύνημα με μυρωδιές Ανατολής.