Το Fridays Flavor Journey μόλις ξεκίνησε

Τα «TGI Fridays» μας προσκαλούν σε ένα ολοκαίνουργιο γευστικό ταξίδι από την άνεση του σπιτιού μας.

Το Fridays Flavor Journey μόλις ξεκίνησε

Πολύ μας έχει λείψει η χαρακτηριστική παρασκευιάτικη ανεμελιά στην ατμόσφαιρα των «TGI Fridays», γι’αυτό και χαιρόμαστε που η αγαπημένη casual αλυσίδα μας προσκαλεί σε ένα ολοκαίνουργιο γευστικό ταξίδι, αυτήν τη φορά από την άνεση του σπιτιού μας. Πλάι σε όλες τις άλλες signature γεύσεις του καταλόγου τους, η νέα ενότητα Fridays Flavor Journey περιλαμβάνει ολόφρεσκους πειρασμούς που αντλούν έμπνευση από διάφορες μεριές του πλανήτη.

Έτσι, το Chicken Marsala με κοτόπουλο και μανιτάρια σε κρεμώδη σος από κρασί Marsala μας ταξιδεύει νοερά στα σοκάκια της Ιταλίας, το εξωτικό Coconut & Ginger Shrimp με γάλα καρύδας, τζίντζερ, γαρίδες, κόκκινες πιπεριές και κρεμμύδια μας βγάζει εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ το New Orleans Shrimp & Chicken μας συντονίζει στους jazzy ρυθμούς της Νέας Ορλεάνης, παντρεύοντας τις γαρίδες και το κοτόπουλο με κόκκινες πιπεριές, κρεμμύδια και παρμεζάνα σε πλούσια κρέμα, αρωματισμένη με πιπέρι Cajun. Τα συγκεκριμένα πιάτα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα για delivery και takeaway από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, τα οποία βρίσκετε με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.