Το Fridays Flavor Journey μόλις ξεκίνησε

Τα «TGI Fridays» μας προσκαλούν σε ένα ολοκαίνουργιο γευστικό ταξίδι από την άνεση του σπιτιού μας.

Το Fridays Flavor Journey μόλις ξεκίνησε

Πολύ μας έχει λείψει η χαρακτηριστική παρασκευιάτικη ανεμελιά στην ατμόσφαιρα των «TGI Fridays», γι’αυτό και χαιρόμαστε που η αγαπημένη casual αλυσίδα μας προσκαλεί σε ένα ολοκαίνουργιο γευστικό ταξίδι, αυτήν τη φορά από την άνεση του σπιτιού μας. Πλάι σε όλες τις άλλες signature γεύσεις του καταλόγου τους, η νέα ενότητα Fridays Flavor Journey περιλαμβάνει ολόφρεσκους πειρασμούς που αντλούν έμπνευση από διάφορες μεριές του πλανήτη.

Έτσι, το Chicken Marsala με κοτόπουλο και μανιτάρια σε κρεμώδη σος από κρασί Marsala μας ταξιδεύει νοερά στα σοκάκια της Ιταλίας, το εξωτικό Coconut & Ginger Shrimp με γάλα καρύδας, τζίντζερ, γαρίδες, κόκκινες πιπεριές και κρεμμύδια μας βγάζει εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ το New Orleans Shrimp & Chicken μας συντονίζει στους jazzy ρυθμούς της Νέας Ορλεάνης, παντρεύοντας τις γαρίδες και το κοτόπουλο με κόκκινες πιπεριές, κρεμμύδια και παρμεζάνα σε πλούσια κρέμα, αρωματισμένη με πιπέρι Cajun. Τα συγκεκριμένα πιάτα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα για delivery και takeaway από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, τα οποία βρίσκετε με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;