Μας είχαν προϊδεάσει για την στροφή τους στο προσεγμένο bar food όταν μιλούσαν στο Αθηνόραμα για τις τάσεις της νέας χρονιάς, να λοιπόν που ήρθε η ώρα να κάνουν πράξη το νέο τους project οι πάντα ανήσυχοι The Clumsies. Το βραβευμένο με 2 Shakers κοκτεϊλάδικο (Bar Awards 2020) και ένα από τα καλύτερα bars στον κόσμο σύμφωνα με τον οδηγό του World’s 50 Best Bars, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Αθηναγόρα Κωστάκο, για μια γαστρονομική συνεργασία που αναμένεται να αφήσει το στίγμα της στην bar σκηνή τα χώρας.
Ειδικά διαμορφωμένο για delivery και take away, το bar menu περιστρέφεται γύρω από το δυναμικό trend του comfort food, με λογική food bowl, χορταστικές μερίδες και healthy προσανατολισμό. Έτσι, στις προτάσεις βρίσκουμε πιάτα με υψηλή θρεπτική αξία, χωρίς γλουτένη και πολλές vegetarian επιλογές, βασισμένες σε εγχώριες και επιλεγμένες διεθνείς πρώτες ύλες, που συμπληρώνουν ιδανικά το γευστικό προφίλ της cocktails & spirits list του «The Clumsies». Mini burgers, mini tacos και baos, φιγουράρουν σε πρώτο πλάνο, ενώ δεν λείπουν και παραδοσιακές ελληνικές συνταγές ιδωμένες από μοντέρνα, αφαιρετική ματιά, όπως τα σουτζουκάκια ταρτάρ. Παράλληλα, ένα ειδικό brunch menu θα είναι διαθέσιμο καθημερινά μέχρι τις 6μ.μ., με all time classic και ιδιαιτέρως πληθωρικά πιάτα, που θα ενισχύονται με τρεις επιπλέον pop-up γευστικές προτάσεις κάθε Κυριακή.
Τον κοινό τόπο πλούσιας γεύσης και healthy προσέγγισης θα εξερευνούν και τα επιδόρπια του μενού που, με την υπογραφή του pastry chef Σπύρου Αρτελάρη, θα εμπνέονται από την παγκόσμια γαστρονομία, κλείνοντας όμως το μάτι στην ελληνική παράδοση και ισορροπούν ανάμεσα στην πλούσια γεύση και τη healthy φιλοσοφία όλου του μενού. Η πάβλοβα με κρέμα από ελληνικό γιαούρτι, λευκή σοκολάτα, μούρα, ελληνικό μέλι και τραγανή μαρέγκα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ενός μενού που φιλοδοξεί να φέρει λίγη από την εκλεκτική ατμόσφαιρα της οδού Πραξιτέλους, κατευθείαν στο σαλόνι μας.