Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Τα νέα για τη «Σελήνη», το εμβληματικό εστιατόριο του Γιώργου Χατζηγιαννάκη στη Σαντορίνη, είναι καταιγιστικά.
Αυτήν την ημέρα που η γιορτή της πρωτεΐνης μας προ(σ)καλεί, διαλέγουμε το αρχέτυπο της μπριζόλας και άλλες πέντε –νέες στα μέρη μας– κοπές βοδινού, και το γλεντάμε με εκλεκτική κρεατοφαγία.
Ο σεφ του καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο κέρδισε την Ελλάδα με εκπληκτικές γευστικές συγχορδίες σε μια γαστρονομία γεμάτη αριστουργηματική αρμονία. Ο ιδεολόγος Mauro Colagreco ξεπερνάει τους αποκλεισμούς των κλειστών συνόρων, με μια κουζίνα που διευρύνει τους ορίζοντες και μας κάνει να ξεπερνάμε τις αναστολές μας.
Σε μια λαμπερή γιορτή της γαστρονομίας, με εκλεκτούς καλεσμένους αλλά και με τη δημιουργική υπογραφή του καλύτερου σεφ του κόσμου, του Mauro Colagreco, 28 εστιατόρια εισήλθαν στην ελίτ των Χρυσών Σκούφων, ενώ ακόμη 39 εστιατόρια απέσπασαν την τιμητική διάκριση Top Notch, που εισήγαγε το θεσμό στη νέα δεκαετία.
Τσικνίζουμε εκτός πεπατημένης με σπέσιαλ γεύσεις και υπέροχη θέα, ειδικά μενού σε ατμοσφαιρικά εστιατόρια αλλά και με σύνθημα «hola tsikna».
Με σύμμαχο την κορυφαία οδηγική εμπειρία της νέας Σειράς 1 και το know how των πιο δραστήριων influencer της πόλης, η BMW μαζί με το Αθηνόραμα σας ξεναγούν στα μυστικά στέκια της Αθήνας.
Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στο Ball Room του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία".
Μια βραδιά με τους εκλεκτούς οίνους και τις γεύσεις της Πελοποννήσου έρχεται στο όμορφο all day resto της Τσακάλωφ (19/2).
Σαράντα οινοποιεία θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στην Πάτρα, υπό την διοργάνωση του Patras Wine Club.
Λίγο πριν από την 27η τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων 2020, στις 17/2 στη «Μεγάλη Βρεταννία», όπου θα μαγειρέψει ο Mauro Colagreco, σεφ του «Mirazur», του καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο, ανατρέχουμε στην εικοσαετία που πέρασε για να υπογραμμίσουμε τις πιο δυνατές της φάσεις και τάσεις.
Ο πρόεδρος της γευσιγνωστικής επιτροπής των Χρυσών Σκούφων Διονύσης Κούκης γράφει για την εξέλιξη του θεσμού και το νέο βήμα του.
Το πολυβραβευμένο εστιατόριο του εμβληματικού resort «Elounda Mare» έρχεται στις 20/2 για να μας μυήσει στην πολύ καλή σύγχρονη ελληνική κουζίνα του με την κρητική προφορά. Κλείστε θέση!
5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.
Ο νέος, δροσερός χώρος στην πιάτσα της Σωκράτους, συνδυάζει ζωηρή all day ατμόσφαιρα με κομψή colonial αισθητική στη σάλα και λατινοαμερικανικές γεύσεις στο μενού.
Το αγαπημένο μεξικανικό στέκι της Αθήνας κληρώνει ρομαντικά δείπνα για την πιο ερωτική βραδιά του χρόνου.
Ένεκα της ημέρας, το εστιατόριο με την συναρπαστική θέα μένει ανοιχτό μέχρι αργά και βάζει στο μενού του μοσχομυριστές νοστιμιές.
Κρήτη, Σύρος και Σκόπελος συναντιούνται στο ατμοσφαιρικό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς.