Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν την «Αμάλθεια»

Μια ξεχωριστή γαστρονομική πρόταση στην Κατερίνη, με σεβασμό στο ποιοτικό φαγητό και έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν την «Αμάλθεια»

Δυο δεκαετίες συμπληρώνει στη γαστρονομική σκηνή της Κατερίνης το εστιατόριο «Αμάλθεια» κι η μακρά του διάρκεια δεν είναι τυχαία: με έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη και σεβασμό στο ποιοτικό φαγητό, το πολυπρόσωπο αυτό εστιατόριο εξερευνά τη δημιουργική πλευρά της μεσογειακής κουζίνας, μιξάροντας ευρηματικότητα και παράδοση, σε πιάτα που εμπνέονται από όλη την Ελλάδα, αλλά και τη διεθνή κουζίνα.

«Αμάλθεια», Ιπποκράτους 8-10, Κατερίνη, 2351038588

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

07/12/2022

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.

Η "κλασική μαγειρική του αύριο" στο νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα

Η συλλογή των βιβλίων του γνωστού σεφ εμπλουτίζεται με τη νέα του έκδοση "Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο", που θα παρουσιάσει στον "Ιανό".

Η παλιά ταβέρνα ζει στις γειτονιές του Πειραιά

Θα το έλεγες και μια ευκαιρία για ζωντανή περιήγηση στην ιστορία της ταβέρνας-οινοπαντοπωλείου και της ταβέρνας-κουτουκιού, που άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει.