Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Το φινετσάτο της άγγιγμα σε μια καινούρια πιάτσα νοστιμιάς φέρνει η «Kayak», που άνοιξε το νέο της concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, φτιάχνοντας gelato της στιγμής μπροστά στα μάτια μας.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Μια νέα γευστική απόλαυση έχει προσθέσει στις καθημερινές βόλτες μας στην καρδιά της Αθήνας η Kayak, που πάτησε Κέντρο με ένα πρωτότυπο, άκρως εντυπωσιακό boutique concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας. Αεράτο και pop, με fun διακοσμητικές πινελιές, αλλά και mood ζωηρό και ταιριαστό με την περατζάδα στην οποία χαζεύουν οι βιτρίνες του, βάζει τη βραβευμένη υπογραφή της Kayak στη νέα μικροπιάτσα της περιοχής, ενώ παράλληλα φέρνει στο… χωνάκι μας και μια καινούρια, πρωτότυπη Kayak πρόταση: αυτή της instant απόλαυσης ολόφρεσκου gelato της στιγμής, που ετοιμάζεται επί τόπου και μπροστά στα μάτια μας.

Ανάμεσα στα μεγάλα και φωτεινά ψυγεία,γεμισμένα με λογής λογής λιχούδικα παγωτά από την ατέλειωτη γκάμα απόλαυσης της Kayak, ένα ειδικό freezer 8 θέσεων δημιουργεί καθημερινά μια σειρά από ultra δημοφιλείς, αλλά και signature γεύσεις της Kayak, διαθέσιμες για επί τόπου απόλαυση, κατευθείαν από την πηγή της δημιουργίας τους, με την openview διαδικασία παρασκευής να υπογραμμίζει το ολόφρεσκο των υλικών της πολυβραβευμένης εταιρείας. Αγνό ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινοί ξηροί καρποί γίνονται η βάση για τις απολαυστικές γεύσεις της Kayak που… είναι άλλο πράγμα να το διαβάζεις, κι άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει μπρος σου.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο - εικόνα 1

Βανίλια Μαδαγασκάρης με αυθεντική πρώτη ύλη, σοκολάτα Grand Cru με 3 αστέρια στα διεθνή βραβεία γεύσης Grand Taste Awards, lemongrass με αγνό εκχύλισμα λεμονόχορτου, αλλά και σορμπέ από cassis, ή από σοκολάτα Valrhona, είναι μερικές μονάχα από τις μοναδικές γεύσεις Kayak που μπορεί να απολαύσει κανείς στις ειδικές προθήκες, όμως η γκάμα δεν τελειώνει εδώ! Πρωτότυπες προτάσεις όπως η μαστίχα με ροζ πιπέρι, η μέντα με chocochips, αλλά και η νέα γεύση ταχίνι – μέλι πρωταγωνιστούν σε μια γκάμα που φτάνει τις 80 υπέροχες γεύσεις, ενώ όπως ξέρει όποιος τα έχει δοκιμάσει, παγωτά όπως το φιστίκι της Kayak, ή ακόμη περισσότερο το μάνγκο με λευκή σοκολάτα προσφέρονται για στιγμές απόλαυσης που δεν μπορείς να πετύχεις πουθενά αλλού.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο - εικόνα 2

Βέβαια, σε αυτό το ιδιαίτερο concept store της Kayak, το παγωτό δεν είναι ο μοναδικός πειρασμός: υπέροχα γλυκά όπως το αφράτο red velvet cake, η αέρινη tiramisu, αλλά και τα semifreddo sticks είναι αφοπλιστικές προτάσεις για togo νοστιμιά, ενώ τα mellowbites, σιροπιασμένα φύλλα κρούστας και κανταϊφιού, γεμιστά με κρέμα μπουγάτσας, έτσι όπως σερβίρονται ζεστά-ζεστά και μυρωδάτα, γίνονται κολασμένοι παρτενέρ σε μια μπάλα βανίλια Μαδαγασκάρης ή σοκολάτα Βελγίου, για ένα pit stop στα διαλείμματα απ’ το shopping της Ερμού, που θα γεμίσει όχι μόνο τις μπαταρίες μας, αλλά και την ψυχούλα μας την ίδια με την αμαρτωλή του νοστιμιά… Τι λέτε, λοιπόν, ραντεβού στο Κέντρο;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2022

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.