Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Το φινετσάτο της άγγιγμα σε μια καινούρια πιάτσα νοστιμιάς φέρνει η «Kayak», που άνοιξε το νέο της concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, φτιάχνοντας gelato της στιγμής μπροστά στα μάτια μας.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Μια νέα γευστική απόλαυση έχει προσθέσει στις καθημερινές βόλτες μας στην καρδιά της Αθήνας η Kayak, που πάτησε Κέντρο με ένα πρωτότυπο, άκρως εντυπωσιακό boutique concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας. Αεράτο και pop, με fun διακοσμητικές πινελιές, αλλά και mood ζωηρό και ταιριαστό με την περατζάδα στην οποία χαζεύουν οι βιτρίνες του, βάζει τη βραβευμένη υπογραφή της Kayak στη νέα μικροπιάτσα της περιοχής, ενώ παράλληλα φέρνει στο… χωνάκι μας και μια καινούρια, πρωτότυπη Kayak πρόταση: αυτή της instant απόλαυσης ολόφρεσκου gelato της στιγμής, που ετοιμάζεται επί τόπου και μπροστά στα μάτια μας.

Ανάμεσα στα μεγάλα και φωτεινά ψυγεία,γεμισμένα με λογής λογής λιχούδικα παγωτά από την ατέλειωτη γκάμα απόλαυσης της Kayak, ένα ειδικό freezer 8 θέσεων δημιουργεί καθημερινά μια σειρά από ultra δημοφιλείς, αλλά και signature γεύσεις της Kayak, διαθέσιμες για επί τόπου απόλαυση, κατευθείαν από την πηγή της δημιουργίας τους, με την openview διαδικασία παρασκευής να υπογραμμίζει το ολόφρεσκο των υλικών της πολυβραβευμένης εταιρείας. Αγνό ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινοί ξηροί καρποί γίνονται η βάση για τις απολαυστικές γεύσεις της Kayak που… είναι άλλο πράγμα να το διαβάζεις, κι άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει μπρος σου.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο - εικόνα 1

Βανίλια Μαδαγασκάρης με αυθεντική πρώτη ύλη, σοκολάτα Grand Cru με 3 αστέρια στα διεθνή βραβεία γεύσης Grand Taste Awards, lemongrass με αγνό εκχύλισμα λεμονόχορτου, αλλά και σορμπέ από cassis, ή από σοκολάτα Valrhona, είναι μερικές μονάχα από τις μοναδικές γεύσεις Kayak που μπορεί να απολαύσει κανείς στις ειδικές προθήκες, όμως η γκάμα δεν τελειώνει εδώ! Πρωτότυπες προτάσεις όπως η μαστίχα με ροζ πιπέρι, η μέντα με chocochips, αλλά και η νέα γεύση ταχίνι – μέλι πρωταγωνιστούν σε μια γκάμα που φτάνει τις 80 υπέροχες γεύσεις, ενώ όπως ξέρει όποιος τα έχει δοκιμάσει, παγωτά όπως το φιστίκι της Kayak, ή ακόμη περισσότερο το μάνγκο με λευκή σοκολάτα προσφέρονται για στιγμές απόλαυσης που δεν μπορείς να πετύχεις πουθενά αλλού.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο - εικόνα 2

Βέβαια, σε αυτό το ιδιαίτερο concept store της Kayak, το παγωτό δεν είναι ο μοναδικός πειρασμός: υπέροχα γλυκά όπως το αφράτο red velvet cake, η αέρινη tiramisu, αλλά και τα semifreddo sticks είναι αφοπλιστικές προτάσεις για togo νοστιμιά, ενώ τα mellowbites, σιροπιασμένα φύλλα κρούστας και κανταϊφιού, γεμιστά με κρέμα μπουγάτσας, έτσι όπως σερβίρονται ζεστά-ζεστά και μυρωδάτα, γίνονται κολασμένοι παρτενέρ σε μια μπάλα βανίλια Μαδαγασκάρης ή σοκολάτα Βελγίου, για ένα pit stop στα διαλείμματα απ’ το shopping της Ερμού, που θα γεμίσει όχι μόνο τις μπαταρίες μας, αλλά και την ψυχούλα μας την ίδια με την αμαρτωλή του νοστιμιά… Τι λέτε, λοιπόν, ραντεβού στο Κέντρο;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.