Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Το φινετσάτο της άγγιγμα σε μια καινούρια πιάτσα νοστιμιάς φέρνει η «Kayak», που άνοιξε το νέο της concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, φτιάχνοντας gelato της στιγμής μπροστά στα μάτια μας.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Μια νέα γευστική απόλαυση έχει προσθέσει στις καθημερινές βόλτες μας στην καρδιά της Αθήνας η Kayak, που πάτησε Κέντρο με ένα πρωτότυπο, άκρως εντυπωσιακό boutique concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας. Αεράτο και pop, με fun διακοσμητικές πινελιές, αλλά και mood ζωηρό και ταιριαστό με την περατζάδα στην οποία χαζεύουν οι βιτρίνες του, βάζει τη βραβευμένη υπογραφή της Kayak στη νέα μικροπιάτσα της περιοχής, ενώ παράλληλα φέρνει στο… χωνάκι μας και μια καινούρια, πρωτότυπη Kayak πρόταση: αυτή της instant απόλαυσης ολόφρεσκου gelato της στιγμής, που ετοιμάζεται επί τόπου και μπροστά στα μάτια μας.

Ανάμεσα στα μεγάλα και φωτεινά ψυγεία,γεμισμένα με λογής λογής λιχούδικα παγωτά από την ατέλειωτη γκάμα απόλαυσης της Kayak, ένα ειδικό freezer 8 θέσεων δημιουργεί καθημερινά μια σειρά από ultra δημοφιλείς, αλλά και signature γεύσεις της Kayak, διαθέσιμες για επί τόπου απόλαυση, κατευθείαν από την πηγή της δημιουργίας τους, με την openview διαδικασία παρασκευής να υπογραμμίζει το ολόφρεσκο των υλικών της πολυβραβευμένης εταιρείας. Αγνό ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινοί ξηροί καρποί γίνονται η βάση για τις απολαυστικές γεύσεις της Kayak που… είναι άλλο πράγμα να το διαβάζεις, κι άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει μπρος σου.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο - εικόνα 1

Βανίλια Μαδαγασκάρης με αυθεντική πρώτη ύλη, σοκολάτα Grand Cru με 3 αστέρια στα διεθνή βραβεία γεύσης Grand Taste Awards, lemongrass με αγνό εκχύλισμα λεμονόχορτου, αλλά και σορμπέ από cassis, ή από σοκολάτα Valrhona, είναι μερικές μονάχα από τις μοναδικές γεύσεις Kayak που μπορεί να απολαύσει κανείς στις ειδικές προθήκες, όμως η γκάμα δεν τελειώνει εδώ! Πρωτότυπες προτάσεις όπως η μαστίχα με ροζ πιπέρι, η μέντα με chocochips, αλλά και η νέα γεύση ταχίνι – μέλι πρωταγωνιστούν σε μια γκάμα που φτάνει τις 80 υπέροχες γεύσεις, ενώ όπως ξέρει όποιος τα έχει δοκιμάσει, παγωτά όπως το φιστίκι της Kayak, ή ακόμη περισσότερο το μάνγκο με λευκή σοκολάτα προσφέρονται για στιγμές απόλαυσης που δεν μπορείς να πετύχεις πουθενά αλλού.

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο - εικόνα 2

Βέβαια, σε αυτό το ιδιαίτερο concept store της Kayak, το παγωτό δεν είναι ο μοναδικός πειρασμός: υπέροχα γλυκά όπως το αφράτο red velvet cake, η αέρινη tiramisu, αλλά και τα semifreddo sticks είναι αφοπλιστικές προτάσεις για togo νοστιμιά, ενώ τα mellowbites, σιροπιασμένα φύλλα κρούστας και κανταϊφιού, γεμιστά με κρέμα μπουγάτσας, έτσι όπως σερβίρονται ζεστά-ζεστά και μυρωδάτα, γίνονται κολασμένοι παρτενέρ σε μια μπάλα βανίλια Μαδαγασκάρης ή σοκολάτα Βελγίου, για ένα pit stop στα διαλείμματα απ’ το shopping της Ερμού, που θα γεμίσει όχι μόνο τις μπαταρίες μας, αλλά και την ψυχούλα μας την ίδια με την αμαρτωλή του νοστιμιά… Τι λέτε, λοιπόν, ραντεβού στο Κέντρο;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.