Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.

Περισσότερα

Τι είναι η «Mystilli» που μόλις άνοιξε στο Θησείο;

Από την αρχαία λέξη για την κόρα του ψωμιού παίρνει το όνομά της η νέα all day πρόταση των «nice n easy» στον busy πεζόδρομο της Αδριανού.

Ποια είναι η νέα οικολογική στρατηγική στο κρέας;

Κορυφαία τριάστερα εστιατόρια εκπέμπουν σήμα κινδύνου για τον πλανήτη, βγάζοντας συμβολικά το κρέας από τις κουζίνες τους. Είναι καιρός να βρούμε σοβαρές εναλλακτικές μετρημένης γαστρονομικής κρεοφαγίας.

Nespresso Peru Organic: Απ’ τις πλαγιές των Άνδεων στο φλιτζάνι μας

Μολονότι μικρή δύναμη στην παγκόσμια παραγωγή καφέ εν συνόλω, το Περού μονοπωλεί το ενδιαφέρον όταν η συζήτηση στρέφεται προς τον οργανικό καφέ. Αυτήν του την ιδιότητα έρχεται να αποκαλύψει φέτος η Nespresso.

Της Κρήτης το «Καπλάνι» έχει νοστιμιά

Άλλη μία νόστιμη, φωτεινή πρεσβεία της κρητικής κουζίνας στην Αθήνα. Παραδοσιακές σπεσιαλιτέ, και όχι μόνο, απέναντι από το «Caravel»

Το καρότο γιορτάζει στο «Βυζαντινό»

Ειδικά πιάτα φουλ του καρότου βρίσκουμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο στο all day εστιατόριο του «Hilton».

Η METRO Cash & Carry υποστηρίζει την εξέλιξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας

Η ιστορική ελληνική εταιρία που έφερε τον θεσμό των cash & carry στην Ελλάδα, διατηρεί την ηγετική της θέση και κρύβει στους διαδρόμους της σπάνιους γευστικούς θησαυρούς, συμβάλλοντας με το δικό της τρόπο στην εξέλιξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας.

Το «Four Seasons» στρώνει σαρακοστιανό τραπέζι

Η Καθαρά Δευτέρα έχει τη γεύση της παράδοσης και μοντέρνες πινελιές στο εστιατόριο «Mercato» του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη χερσόνησο του Αστέρα.

«Cesar»: Το Symposio at Ark μας προσκαλεί σε ροδίτικο τραπέζι

Δυνατή γεύση από την ανερχόμενη κουζίνα της Ρόδου μάς προσφέρει το 3ο Symposio at Ark. Κοντά μας στις 5/3 ο ταλαντούχος σεφ Σταύρος Κουστένης, για να μας παρουσιάσει το grushi, την πίτσα στιφάδο και τις υπόλοιπες ανατρεπτικές σπεσιαλιτέ του. 

H Kaiser χάρισε την πλούσια γεύση της στους Χρυσούς Σκούφους

Η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα απένειμε το Βραβείο Κοινού και καλωσόρισε υποδειγματικά τους καλεσμένους στο diner de gala του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της Ελλάδας.

«My Wine app-ολαύσεις»: Πάρε μέρος στο πιο γοητευτικό crash test σεμινάριο ροζέ κρασιών

Ο Μάρτιος φέρνει μαζί του το καθιερωμένο πλέον σεμινάριο της σειράς «My Wine app-ολαύσεις» των My market με την υποστήριξη της πρωτοποριακής εφαρμογής My wine app που είναι αφιερωμένο στα ροζέ κρασιά, την πιο ιντριγκαδόρικη αλλά και δημοφιλή οινική κατηγορία.

Το «Tudor Hall» μας προσκαλεί για έναν περίπατο στο δάσος

A Walk in the forest λέγεται το νέο θεματικό μενού που θα σερβίρεται στο βραβευμένο εστιατόριο του «King George» έως τις 5/4.

Καθαρά Δευτέρα στον Λυκαβηττό

Με έναν πλούσιο μπουφέ γεμάτο νηστίσιμες γεύσεις μας υποδέχεται το «St.George Lycabettus».

Τι κάνει η «Μπιρμπίλω» στο Κολωνάκι;

Στην οδό Πλουτάρχου κατοικεί εδώ και λίγες ημέρες η όμορφη μοντέρνα ταβέρνα που παίρνει το όνομά της από μια παλιά επιτυχία του Τώνη Μαρούδα.

Τη σαγήνη των γλυκών κρασιών αποκάλυψε το My market

Σε συνεργασία με το Αθηνόραμα και οδηγό το My Wine app, το My market Βριλησσίων φιλοξένησε άλλη μία απ’ τις μοναδικές οινικές συναντήσεις που διοργανώνει η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, και η Χρυσούλα Κυριακοπούλου μας ξενάγησε στον σαγηνευτικό κόσμο των γλυκών κρασιών.

Τέχνη και γεύση στο «TwentyOne»

Μια εικαστική παρέμβαση που δεν πρέπει να χάσετε θα μείνει για λίγες μέρες ακόμη στο φιλότεχνο εστιατόριο της Κηφισιάς. Τροφή για το μάτι και ωραία πιάτα στο τραπέζι.

Η «Σελήνη» μετακομίζει στα Φηρά

Τα νέα για τη «Σελήνη», το εμβληματικό εστιατόριο του Γιώργου Χατζηγιαννάκη στη Σαντορίνη, είναι καταιγιστικά.

Πετάει το Περιστέρι κι αυτά τα γευστικά στέκια το αποδεικνύουν

Πολύχρωμα έθνικ στέκια, ψαγμένες νεο-ταβέρνες, προσεγμένα all day spots και αλέγρα wine bars μπαίνουν στο χάρτη δίπλα στις κλασικές αξίες της περιοχής, που διαμορφώνει υπερτοπικό χαρακτήρα, με προτάσεις για όλους.