O «Tyler» ετοιμάζει… διαστημικά bao buns στο Παγκράτι

Το νέο project της ομάδας του «Lost Athens» γεμίζει αφράτα αχνιστά ψωμάκια με κοσμοπολίτικα καλούδια, και σερβίρει ένα νέο bao bun concept στην Αρχελάου.

O «Tyler» ετοιμάζει… διαστημικά bao buns στο Παγκράτι

Γεύσεις που συνδυάζουν ασιατικό εξωτισμό και μητροπολιτική ευρηματικότητα θα σερβίρει μέσα στα αχνιστά του bao buns ο «Tyler», μια… διαστημική μαϊμού, που προσγειώνεται αυτές τις μέρες στην οδό Αρχελάου στο Παγκράτι, για να μας αποκαλύψει «τα καλύτερα bao buns του σύμπαντος», όπως προειδοποιεί μέσα απ’ τα social media. Μια φιλόδοξη υπόσχεση που ο νέος pop ήρωας της χεράτης καλοφαγίας μας είναι απολύτως αποφασισμένος να τηρήσει, και αν κρίνουμε από τα διαπιστευτήρια των… γήινων που κρύβονται πίσω από την funky μαρκίζα του, μάλλον θα τα καταφέρει.

O «Tyler» ετοιμάζει… διαστημικά bao buns στο Παγκράτι - εικόνα 1
© tylers.bao

Κι αυτό γιατί το «Tyler’s», που αντλεί το όνομά του από την αγάπη του εμπνευστή του για τον αντιήρωα του «Fight Club», δεν είναι παρά το νέο project των ανθρώπων πίσω απ’ τα αθηναϊκά instant hits των «Lost Athens», «Noah» και «Diego». Με το «Lost Athens», μάλιστα, η συγγένεια είναι ακόμη πιο εκλεκτική, αφού τα bao buns που αποτέλεσαν φαβορί του industrial diner της Αρχελάου, αποτέλεσαν την αφετηρία για το νέο αυτό foodie spot του Παγκρατίου, που προειδοποιεί ότι προσγειώθηκε για να… κατακτήσει τη Γη!

Αρχελάου 14, Παγκράτι, www.tylersbao.com, facebook, instagram..

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.