O «Tyler» ετοιμάζει… διαστημικά bao buns στο Παγκράτι

Το νέο project της ομάδας του «Lost Athens» γεμίζει αφράτα αχνιστά ψωμάκια με κοσμοπολίτικα καλούδια, και σερβίρει ένα νέο bao bun concept στην Αρχελάου.

O «Tyler» ετοιμάζει… διαστημικά bao buns στο Παγκράτι

Γεύσεις που συνδυάζουν ασιατικό εξωτισμό και μητροπολιτική ευρηματικότητα θα σερβίρει μέσα στα αχνιστά του bao buns ο «Tyler», μια… διαστημική μαϊμού, που προσγειώνεται αυτές τις μέρες στην οδό Αρχελάου στο Παγκράτι, για να μας αποκαλύψει «τα καλύτερα bao buns του σύμπαντος», όπως προειδοποιεί μέσα απ’ τα social media. Μια φιλόδοξη υπόσχεση που ο νέος pop ήρωας της χεράτης καλοφαγίας μας είναι απολύτως αποφασισμένος να τηρήσει, και αν κρίνουμε από τα διαπιστευτήρια των… γήινων που κρύβονται πίσω από την funky μαρκίζα του, μάλλον θα τα καταφέρει.

O «Tyler» ετοιμάζει… διαστημικά bao buns στο Παγκράτι - εικόνα 1
© tylers.bao

Κι αυτό γιατί το «Tyler’s», που αντλεί το όνομά του από την αγάπη του εμπνευστή του για τον αντιήρωα του «Fight Club», δεν είναι παρά το νέο project των ανθρώπων πίσω απ’ τα αθηναϊκά instant hits των «Lost Athens», «Noah» και «Diego». Με το «Lost Athens», μάλιστα, η συγγένεια είναι ακόμη πιο εκλεκτική, αφού τα bao buns που αποτέλεσαν φαβορί του industrial diner της Αρχελάου, αποτέλεσαν την αφετηρία για το νέο αυτό foodie spot του Παγκρατίου, που προειδοποιεί ότι προσγειώθηκε για να… κατακτήσει τη Γη!

Αρχελάου 14, Παγκράτι, www.tylersbao.com, facebook, instagram..

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.