Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Το όμορφο all day στέκι της Κάντζας μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι στην κατάφυτη, φροντισμένη αυλή του διώροφου αρχοντικού.
Σε φοβερή φόρμα βρίσκεται φέτος το καλοκαίρι το σούπερ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, έχοντας εξελίξει την κουζίνα του με νέα και πιο ψαγμένα πιάτα.
Είσαι μικρή επιχείρηση και ανήκεις στον κλάδο Ho.Re.Ca.; Το πρόγραμμα «Future Loading» ήρθε για να σε βοηθήσει να προσαρμοστείς με σιγουριά και ασφάλεια στην μετά-COVID εποχή προσφέροντάς σου τα κατάλληλα εργαλεία.
Η Coca Cola της Ελλάδας και το Ίδρυμα Μποδοσάκη ενώνουν της δυνάμεις τους για την ενίσχυση του νευραλγικού κλάδο της ελληνικής οικονομίας.
Είναι αρκετοί και διαφορετικοί οι λόγοι που οι πολύ ξεχωριστοί «Ψαράδες» της οδού Ζησιμοπούλου μας έχουν πιάσει για τα καλά στα… δίχτυα τους.
Μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας και από την υπέροχη βεράντα του «Ark» έχουμε κιόλας ταξιδέψει σε κάποιο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Κυανής Ακτής.
Μετά την πρώτη βδομάδα του κορυφαίου γαστρονομικού χάπενινγκ με σπέσιαλ μενού από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας στο 50% της αξίας τους, η συμμετοχή του κόσμου κορυφώνεται.
Απολαμβάνουμε κάθε μας επίσκεψη στη χειμωνιάτικη σάλα του «Nikkei», αγαπάμε όμως εξίσου, ίσως και λίγο περισσότερο, τη θερινή του κατοικία στον καταπράσινο κήπο στην Πλατεία Δεξαμενής, που είναι φέτος πιο εξωτική και όμορφη από ποτέ.
Τσιπούρα, λαβράκι, φαγκρί, κρανιός, μαγιάτικο. Ολόφρεσκα ψάρια, μεγαλωμένα στο φυσικό τους περιβάλλον, τη θάλασσα, με τα υψηλότερα υγειονομικά στάνταρ και την εγγύηση ποιότητας που καλύπτει η ένδειξη Fish from Greece…
Ήταν μια τελετή απονομής διαφορετική από τις προηγούμενες αυτή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2020 που έγινε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στο «Makedonia Palace» της Θεσσαλονίκης.
Αφιερωμένη στο επιδραστικό Οινοποιείο Δουλουφάκη θα είναι η πρώτη οινογευστική συνάντηση στο καλοκαιρινό pop up του «Vasilainas Parkside» στο καταπράσινο πάρκο Μαδρίτης.
Ο Nusret έβαλε μόνος του δυναμίτη στα θεμέλια του σαθρού lifestyle θρόνου που έφτιαξε. Ας του γυρίσουμε την πλάτη.
Η ιεροτελεστία του aperitivo με τα ψαγμένα ιταλικά μεζεδάκια και η γευστική κληρονομιά της Νάπολης με την αυθεντική της πίτσα συνδυάζονται στο όνομα και πράγμα «Napolitivo».
Μετά το μπάνιο στις παραλίες της Ανατολικής Αττικής ή περιμένοντας το πλοίο να φύγει από το λιμάνι της Ραφήνας, το «City Grill» είναι η νέα ψαγμένη ανακάλυψη για τους λάτρεις του κρέατος.
Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα.
Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2020 από το Αθηνόραμα έγινε την Δευτέρα 13 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης σε μια βραδιά όπου το χειροκρότημα, το χιούμορ και η υψηλή ποιότητα της εθνικής μας γαστρονομίας εκμηδένισαν νοερά τις υποχρεωτικές αποστάσεις και έδωσαν το σύνθημα για την επανεκκίνηση της εστίασης.
Τo all time classic brand της αθηναϊκής ριβιέρας υποδέχεται το καλοκαίρι σαν σε premium νησί, χτυπώντας στο σέικερ μοντέρνες πολυσυλλεκτικές γεύσεις και διάθεση για safe partying.
Στο νέο εξελιγμένο «Σαρδελάκι», τα ωμά, τα καρπάτσιο και τα σεβίτσε δυναμώνουν, τα κλασικά θαλασσινά κι αγαπημένα μετράνε – και το «Πλωμάρι» τούς ταιριάζει γάντι.
Ο σεφ του «Pomo d’ Oro» Αριστοτέλης Μέγκουλας και ο σεφ Μίλτος Αρμένης μοιράζονται τη χαρά της μαγειρικής και της δημιουργίας σε ένα μοναδικό γαστρονομικό event.