Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.

Περισσότερα

To «Σαρδελάκι… με Θέα» εξελίσσεται όμορφα, παρέα με το φανατικό κοινό του

Σε φοβερή φόρμα βρίσκεται φέτος το καλοκαίρι το σούπερ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, έχοντας εξελίξει την κουζίνα του με νέα και πιο ψαγμένα πιάτα.

«Future Loading»: Δήλωσε συμμετοχή!

Είσαι μικρή επιχείρηση και ανήκεις στον κλάδο Ho.Re.Ca.; Το πρόγραμμα «Future Loading» ήρθε για να σε βοηθήσει να προσαρμοστείς με σιγουριά και ασφάλεια στην μετά-COVID εποχή προσφέροντάς σου τα κατάλληλα εργαλεία.

«Future Loading»: Η επανεκκίνηση καφεστίασης και φιλοξενίας στο προσκήνιο

Η Coca Cola της Ελλάδας και το Ίδρυμα Μποδοσάκη ενώνουν της δυνάμεις τους για την ενίσχυση του νευραλγικού κλάδο της ελληνικής οικονομίας.

Οι «Ψαράδες» αρμενίζουν δημιουργικά στη Ζησιμοπούλου

Είναι αρκετοί και διαφορετικοί οι λόγοι που οι πολύ ξεχωριστοί «Ψαράδες» της οδού Ζησιμοπούλου μας έχουν πιάσει για τα καλά στα… δίχτυα τους.

«Ark»: Ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο πάνω στη θάλασσα

Μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας και από την υπέροχη βεράντα του «Ark» έχουμε κιόλας ταξιδέψει σε κάποιο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Κυανής Ακτής.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2020: Γρηγορείτε για να απολαύσετε!

Μετά την πρώτη βδομάδα του κορυφαίου γαστρονομικού χάπενινγκ με σπέσιαλ μενού από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας στο 50% της αξίας τους, η συμμετοχή του κόσμου κορυφώνεται.

Ταξίδι στους premium τροπικούς της Αθήνας από το «Nikkei»

Απολαμβάνουμε κάθε μας επίσκεψη στη χειμωνιάτικη σάλα του «Nikkei», αγαπάμε όμως εξίσου, ίσως και λίγο περισσότερο, τη θερινή του κατοικία στον καταπράσινο κήπο στην Πλατεία Δεξαμενής, που είναι φέτος πιο εξωτική και όμορφη από ποτέ.

Fish from Greece: ψάρι με ταυτότητα, από ελληνικά νερά

Τσιπούρα, λαβράκι, φαγκρί, κρανιός, μαγιάτικο. Ολόφρεσκα ψάρια, μεγαλωμένα στο φυσικό τους περιβάλλον, τη θάλασσα, με τα υψηλότερα υγειονομικά στάνταρ και την εγγύηση ποιότητας που καλύπτει η ένδειξη Fish from Greece…

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020: Όλα όσα έγιναν στην διαφορετική τελετή απονομής όπου οι αποστάσεις μας έφεραν πιο κοντά

Ήταν μια τελετή απονομής διαφορετική από τις προηγούμενες αυτή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2020 που έγινε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στο «Makedonia Palace» της Θεσσαλονίκης.

Επιστρέφουν στον «Βασίλαινα» οι βραδιές οινογνωσίας

Αφιερωμένη στο επιδραστικό Οινοποιείο Δουλουφάκη θα είναι η πρώτη οινογευστική συνάντηση στο καλοκαιρινό pop up του «Vasilainas Parkside» στο καταπράσινο πάρκο Μαδρίτης.

Ας πεθάνει το κυνικό lifestyle της ανήθικης κρεοφαγίας

Ο Nusret έβαλε μόνος του δυναμίτη στα θεμέλια του σαθρού lifestyle θρόνου που έφτιαξε. Ας του γυρίσουμε την πλάτη.

Nάπολη + aperitivo = ένα μοναδικό καλοκαιρινό concept

Η ιεροτελεστία του aperitivo με τα ψαγμένα ιταλικά μεζεδάκια και η γευστική κληρονομιά της Νάπολης με την αυθεντική της πίτσα συνδυάζονται στο όνομα και πράγμα «Napolitivo».

Casual γευστική εμπειρία στο «City Grill»

Μετά το μπάνιο στις παραλίες της Ανατολικής Αττικής ή περιμένοντας το πλοίο να φύγει από το λιμάνι της Ραφήνας, το «City Grill» είναι η νέα ψαγμένη ανακάλυψη για τους λάτρεις του κρέατος.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020 από το αθηνόραμα: Η τελετή απονομής και οι μεγάλοι νικητές

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2020 από το Αθηνόραμα έγινε την Δευτέρα 13 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης σε μια βραδιά όπου το χειροκρότημα, το χιούμορ και η υψηλή ποιότητα της εθνικής μας γαστρονομίας εκμηδένισαν νοερά τις υποχρεωτικές αποστάσεις και έδωσαν το σύνθημα για την επανεκκίνηση της εστίασης.

«Island» σταθερά στο θρόνο του

Τo all time classic brand της αθηναϊκής ριβιέρας υποδέχεται το καλοκαίρι σαν σε premium νησί, χτυπώντας στο σέικερ μοντέρνες πολυσυλλεκτικές γεύσεις και διάθεση για safe partying.

Μοντερνισμός στο καινούργιο «Σαρδελάκι» του Ψυχικού

Στο νέο εξελιγμένο «Σαρδελάκι», τα ωμά, τα καρπάτσιο και τα σεβίτσε δυναμώνουν, τα κλασικά θαλασσινά κι αγαπημένα μετράνε – και το «Πλωμάρι» τούς ταιριάζει γάντι.

Cooking for happiness στην Κέρκυρα

Ο σεφ του «Pomo d’ Oro» Αριστοτέλης Μέγκουλας και ο σεφ Μίλτος Αρμένης μοιράζονται τη χαρά της μαγειρικής και της δημιουργίας σε ένα μοναδικό γαστρονομικό event.