Το δίδυμο του Funky Gourmet δίνει γεύση στο Ιασώ

Με αέρα δυο αστέρων Michelin θα σερβίρονται τα γεύματα των νοσηλευόμενων στη νέα υπερπολυτελή πτέρυγα του νοσηλευτικού ιδρύματος του Αμαρουσίου.

Η Γεωργιάννα, ο Νίκος και η εμπειρία-ποίημα που θα προσφέρει το νέο «Funky Gourmet»

Κάθε άλλο παρά νοσοκομειακό θα είναι το φαγητό που θα απολαμβάνουν οι νοσηλευόμενοι του υπερπολυτελούς όγδοου ορόφου του νοσοκομείου Ιασώ, αφού γεύση στην 15 εκατομμυρίων επένδυση της επονομαζόμενης "New Luxury Wing" θα δίνουν η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσος, το δίδυμο που έγραψε ιστορία στην ελληνική εστιατορική σκηνή με το διάστερο "Funky Gourmet", που επισήμως αναμένεται να στεγαστεί μελλοντικά στο Hilton.

Οι σεφ πίσω από το πρώτο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας που απέσπασε ποτέ τόσο υψηλή διάκριση στον οδηγό Michelin, εγκαινιάζουν τη νέα εποχή στις παροχές του νοσοκομείου του Αμαρουσίου, φέρνοντας στους ξενοδοχειακού επιπέδου θαλάμους του snacks όπως τα scrambled αυγά σε μπριός, με αβοκάντο, λαχανίδα και ντομάτα, ή το cheeseburger από αμερικανικό Black Angus short rib, αλλά και πιάτα σαν το φιλέτο λαβράκι με βελουτέ πατάτας πράσου, το σουβλάκι από iberico με λαδόπιτα Ρόδου, ή η ταλιάτα από αμερικάνικο Rib Eye, με μανιτάρια λεμονοριγανάτα και baby πατάτες.

Στο να κλείνουν γλυκά οι ημέρες της περίθαλψης, θα βοηθά η λίστα των επιδορπίων, με προτάσεις σαν τη σφαίρα σοκολάτας με βατόμουρα, την τάρτα λεμονιού με μύρτιλλα, και το γαλακτομπούρεκο με φύλλο κρούστας, ενώ η συνεργασία των δυο σεφ με το Ιασώ προγραμματίζεται μέχρι το τέλος της Άνοιξης να επεκταθεί σε όλα τα φαγητά που σερβίρονται στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.