Το Athénée γιορτάζει με Άνταμ Κοντοβά και σαμπάνια

Το ιστορικό spot του Κέντρου γιορτάζει την ένταξή του στον οδηγό Michelin, με ένα dinner που θα κάνουν πιο λαμπερό οι σαμπάνιες του οίκου Philipponnat και οι δημιουργίες του σεφ Άνταμ Κοντοβά.

Ο Άνταμ Κοντοβάς είναι ένας σεφ εντελώς out of the box

Φρέσκο από την ένταξή του στον οδηγό Michelin, το πάντα κομψό εστιατόριο Athenee γιορτάζει τη σημαντική αυτή διάκρισή του, υποδεχόμενο τις γιορτές με τον μόνο τρόπο που ξέρει να γιορτάζει: λαμπερά. 

Με ένα Champagne dinner με την υπογραφή του γνωστού γαλλικού οίκο Philipponnat, το ιστορικό spot του Κέντρου θα δώσει τη δική του έναρξη στην εορταστική σεζόν, προσκαλώντας τον βραβευμένο σεφ Άνταμ Κοντοβά να υπογράψει τη γεύση της βραδιάς, φέρνοντας τη γεμάτη χαρακτήρα νοστιμιά του σε μια διαφορετική έκδοση των καθιερωμένων Dine Tuesdays του εστιατορίου.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, πιάτα όπως οι καραβίδες με emulsion λαχανίδας και ταμάρινθο, το μαγιάτικο με chorizo και αυγοτάραχο και το μοσχαρίσιο φιλέτο με μελιτζάνα, παρμεζάνα και κόκκινα φρούτα θα συνομιλήσουν με ετικέτες όπως η Philipponnat Royale Reserve Brut και η Philipponnat Royale Reserve Rose, ενώ ρυθμό στη βραδιά θα δίνουν οι νότες της Rosanna Mailan.

Με το μενού 6 σταδίων, συνοδεία των αντίστοιχων ποτηριών σαμπάνιας, να κοστολογείται στα 75 ευρώ, ο περιορισμένος αριθμός θέσεων αναμένεται να εξαντληθεί γρήγορα, οπότε οι κρατήσεις στο 2103251430 κρίνονται απαραίτητες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.