Μια βραδιά για τέσσερα χέρια στο "Bocas Meze"

Ο Μίλτος Αρμένης υποδέχεται τον Μιχάλη Μάρθα στο πολύχρωμο tapas μεζεδοπωλείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

BocasMeze

Συνέχεια στις ενδιαφέρουσες βραδιές, όπου υποδέχεται εκλεκτούς συναδέλφους προκειμένου να μαγειρέψουν από κοινού, δίνει ο Μίλτος Αρμένης στο "Bocas Meze" της Νέας Φιλαδέλφειας. Στις 15/12 είναι λοιπόν η σειρά του βραβευμένου σεφ Μιχάλη Μάρθα να συνδημιουργήσει μαζί με τον επίσης βραβευμένο οικοδεσπότη ένα σπέσιαλ tapas menu, βασισμένο στη no waste φιλοσοφία που ελαχιστοποιεί τη διατροφική σπατάλη. Βρώσιμο κερί με ζυμωτό ψωμί, γαλάκτωμα φούσκας σπινιάλο με κριτσίνι ελιάς και μαύρο λεμόνι, γκιόζα γεμισμένη με μοσχαρίσιο στιφάδο αλλά και μιλφέιγ παντζαριού με κρέμα καμμένου βουτύρου είναι ορισμένα μόνο από τα συνολικά εννέα αλλιώτικα και δημιουργικά tapas που απαρτίζουν το μενού, συνοδεία της μπίρας Estrella και του Otto Athens Vermouth. Όπως πάντα, το σερβίρισμα θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. 

Περισσότερες πληροφορίες

Bocas Meze

Προύσσης 13, Ν. Φιλαδέλφεια,
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.