Οδηγός Εστιατορίων

"Rakkan – Ιzakaya Sushi Bar": Japanese ρεβεγιόν

Το άρτι αφιχθέν project που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στην περιοχή του Χίλτον, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση ιαπωνικής fusion κουζίνας.

Rakkan

Το άρτι αφιχθέν project που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στην περιοχή του Χίλτον, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση ιαπωνικής fusion κουζίνας. Βολτάροντας στη γιορτινή Αθήνα, οι λάτρεις της γαστρονομίας της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, θα το επιλέξετε και για το ρεβεγιόν για να δώσετε στη βραδιά σας Japanese γεύση με μοντέρνα μιξάζ που επιμελούνται οι σεφ Άγγελος Τσιγκάκος και Σάββας Κωσταντινίδης.

Rakkan

Στο μενού φιγουράρουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για ξεκίνημα όπως το ταρτάρ τόνου με dressing yuzu και τρούφας, η τεμπούρα αστακού αλλά και kushi yaki με μοσχάρι black tri-tip, κοτόπουλο, ψάρι ή φρέσκα λαχανικά. Sashimi, hosomaki και uramaki φτιάχνονται σε συνδυασμούς που αποδίδονται με τεχνική ενώ θα συμπληρώσετε γλυκά την Japanese εμπειρία δοκιμάζοντας επιδόρπιο με πινελιές αντίστοιχης φιλοσοφίας.

Rakkan

Ο χώρος ντυμένος όλος με σκούρο ξύλο αναδεικνύει το μπαρ με το εντυπωσιακό ενυδρείο και τον εσωτερικό κήπο με τη χαρακτηριστική αμυγδαλιά, ενώ το fun κλίμα εγγυάται ο Κυριάκος Γεωργαρίου (γνωστός από το LOHAN Βeach Ηouse της κοσμοπολίτικης Μυκόνου) και οι συνεργάτες του με με lounge αρχικά ρυθμούς και dance club από Resident ή guest DJ’s.

Rakkan

Τη βραδιά συμπληρώνει η προσεγμένη μπάρα με λίστα κοκτέιλ δια χειρός Ιωάννη Ρούσσου. Αν το παλαιωμένο ρούμι είναι το φόρτε σας, προτείνουμε να δοκιμάσετε το "Geisha Mori", με μύρτιλο, βανίλια, λικέρ πορτοκαλιού και yuzu lime ενώ οι λάτρεις του "Bloody Mary" θα το βρείτε στην ιαπωνική βερσιόν του. Σάκε, μια γκάμα από ουίσκι αλλά και κρασιά ελληνικού και διεθνή αμπελώνα συμπληρώνουν τη λίστα των επιλογών σας.

Rakkan

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Ο Μιχάλης Ράμμος ανανεώνει το "Burrattino"

Η αγαπημένη ιταλιάνικη αυλή της οδού Μητροπόλεως αλλάζει προφίλ, ζωηρεύει τα vibes και φρεσκάρει τις γεύσεις της, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη καλοφαγική εμπειρία από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Το Vyronas Street Art Festival βγάζει την τέχνη του δρόμου στο προσκήνιο

Έτοιμη να αποδείξει ότι τα graffiti δεν είναι μουτζούρες, η μεγάλη γιορτή του street art επιστρέφει στον Βύρωνα για δεύτερη χρονιά.

"Χιροσίμα Αγάπη μου": Ο Νίκος Διαμαντής μεταφέρει το αριστούργημα της έβδομης τέχνης στο θέατρο

Στη σκηνή του θεάτρου Σημείο κάνει πρεμιέρα η θεατρική μεταφορά της εμβληματικής γαλλο-ιαπωνικής ταινίας σε σενάριο της Μαργκερίτ Ντιράς.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μάς περιμένουν στο "Θυμάρι"

Προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, αλλά και σπουδαία συλλογή από οινικά διαμάντια, πρωταγωνιστούν στον ατμοσφαιρικό κήπο ενός παραδοσιακού οικήματος του 1940 στην παλιά πόλη της Λευκάδας.

Minnie the Moocher: To all that jazz στέκι της πόλης έγινε 9 χρονών

Ένα από τα πιο αυθεντικά vintage bars της Αθήνας γράφει τη δική του ιστορία γιορτάζοντας φέτος τα ένατα γενέθλια του.

"Νυχιάνγκ" και "Labor": Αυτές είναι οι δύο νέες παραστάσεις του Θεάτρου Πορεία που δίνουν βήμα στη νέα γενιά δημιουργών

Η θέση της γυναίκας στο σύγχρονο κοινωνικό αφήγημα δίνει την αφορμή στο "Νυχιάνγκ" της Ευαγγελίας Γατσωτή που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Τάρλοου ενώ η σκοτεινή πτυχή του οικογενειακού δεσμού απασχολεί την Ανθή Τσιρούκη στο "Labor", σε σκηνοθεσία της επίσης ανερχόμενης Έμιλυς Λουίζου.