Το άρτι αφιχθέν project που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στην περιοχή του Χίλτον, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση ιαπωνικής fusion κουζίνας. Βολτάροντας στη γιορτινή Αθήνα, οι λάτρεις της γαστρονομίας της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, θα το επιλέξετε και για το ρεβεγιόν για να δώσετε στη βραδιά σας Japanese γεύση με μοντέρνα μιξάζ που επιμελούνται οι σεφ Άγγελος Τσιγκάκος και Σάββας Κωσταντινίδης.
Στο μενού φιγουράρουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για ξεκίνημα όπως το ταρτάρ τόνου με dressing yuzu και τρούφας, η τεμπούρα αστακού αλλά και kushi yaki με μοσχάρι black tri-tip, κοτόπουλο, ψάρι ή φρέσκα λαχανικά. Sashimi, hosomaki και uramaki φτιάχνονται σε συνδυασμούς που αποδίδονται με τεχνική ενώ θα συμπληρώσετε γλυκά την Japanese εμπειρία δοκιμάζοντας επιδόρπιο με πινελιές αντίστοιχης φιλοσοφίας.
Ο χώρος ντυμένος όλος με σκούρο ξύλο αναδεικνύει το μπαρ με το εντυπωσιακό ενυδρείο και τον εσωτερικό κήπο με τη χαρακτηριστική αμυγδαλιά, ενώ το fun κλίμα εγγυάται ο Κυριάκος Γεωργαρίου (γνωστός από το LOHAN Βeach Ηouse της κοσμοπολίτικης Μυκόνου) και οι συνεργάτες του με με lounge αρχικά ρυθμούς και dance club από Resident ή guest DJ’s.
Τη βραδιά συμπληρώνει η προσεγμένη μπάρα με λίστα κοκτέιλ δια χειρός Ιωάννη Ρούσσου. Αν το παλαιωμένο ρούμι είναι το φόρτε σας, προτείνουμε να δοκιμάσετε το "Geisha Mori", με μύρτιλο, βανίλια, λικέρ πορτοκαλιού και yuzu lime ενώ οι λάτρεις του "Bloody Mary" θα το βρείτε στην ιαπωνική βερσιόν του. Σάκε, μια γκάμα από ουίσκι αλλά και κρασιά ελληνικού και διεθνή αμπελώνα συμπληρώνουν τη λίστα των επιλογών σας.