"Rakkan – Ιzakaya Sushi Bar": Japanese ρεβεγιόν

Το άρτι αφιχθέν project που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στην περιοχή του Χίλτον, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση ιαπωνικής fusion κουζίνας.

Rakkan

Το άρτι αφιχθέν project που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στην περιοχή του Χίλτον, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση ιαπωνικής fusion κουζίνας. Βολτάροντας στη γιορτινή Αθήνα, οι λάτρεις της γαστρονομίας της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, θα το επιλέξετε και για το ρεβεγιόν για να δώσετε στη βραδιά σας Japanese γεύση με μοντέρνα μιξάζ που επιμελούνται οι σεφ Άγγελος Τσιγκάκος και Σάββας Κωσταντινίδης.

Rakkan

Στο μενού φιγουράρουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για ξεκίνημα όπως το ταρτάρ τόνου με dressing yuzu και τρούφας, η τεμπούρα αστακού αλλά και kushi yaki με μοσχάρι black tri-tip, κοτόπουλο, ψάρι ή φρέσκα λαχανικά. Sashimi, hosomaki και uramaki φτιάχνονται σε συνδυασμούς που αποδίδονται με τεχνική ενώ θα συμπληρώσετε γλυκά την Japanese εμπειρία δοκιμάζοντας επιδόρπιο με πινελιές αντίστοιχης φιλοσοφίας.

Rakkan

Ο χώρος ντυμένος όλος με σκούρο ξύλο αναδεικνύει το μπαρ με το εντυπωσιακό ενυδρείο και τον εσωτερικό κήπο με τη χαρακτηριστική αμυγδαλιά, ενώ το fun κλίμα εγγυάται ο Κυριάκος Γεωργαρίου (γνωστός από το LOHAN Βeach Ηouse της κοσμοπολίτικης Μυκόνου) και οι συνεργάτες του με με lounge αρχικά ρυθμούς και dance club από Resident ή guest DJ’s.

Rakkan

Τη βραδιά συμπληρώνει η προσεγμένη μπάρα με λίστα κοκτέιλ δια χειρός Ιωάννη Ρούσσου. Αν το παλαιωμένο ρούμι είναι το φόρτε σας, προτείνουμε να δοκιμάσετε το "Geisha Mori", με μύρτιλο, βανίλια, λικέρ πορτοκαλιού και yuzu lime ενώ οι λάτρεις του "Bloody Mary" θα το βρείτε στην ιαπωνική βερσιόν του. Σάκε, μια γκάμα από ουίσκι αλλά και κρασιά ελληνικού και διεθνή αμπελώνα συμπληρώνουν τη λίστα των επιλογών σας.

Rakkan

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.