"Rakkan – Ιzakaya Sushi Bar": Japanese ρεβεγιόν

Το άρτι αφιχθέν project που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στην περιοχή του Χίλτον, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση ιαπωνικής fusion κουζίνας.

Rakkan

Το άρτι αφιχθέν project που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στην περιοχή του Χίλτον, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση ιαπωνικής fusion κουζίνας. Βολτάροντας στη γιορτινή Αθήνα, οι λάτρεις της γαστρονομίας της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, θα το επιλέξετε και για το ρεβεγιόν για να δώσετε στη βραδιά σας Japanese γεύση με μοντέρνα μιξάζ που επιμελούνται οι σεφ Άγγελος Τσιγκάκος και Σάββας Κωσταντινίδης.

Rakkan

Στο μενού φιγουράρουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για ξεκίνημα όπως το ταρτάρ τόνου με dressing yuzu και τρούφας, η τεμπούρα αστακού αλλά και kushi yaki με μοσχάρι black tri-tip, κοτόπουλο, ψάρι ή φρέσκα λαχανικά. Sashimi, hosomaki και uramaki φτιάχνονται σε συνδυασμούς που αποδίδονται με τεχνική ενώ θα συμπληρώσετε γλυκά την Japanese εμπειρία δοκιμάζοντας επιδόρπιο με πινελιές αντίστοιχης φιλοσοφίας.

Rakkan

Ο χώρος ντυμένος όλος με σκούρο ξύλο αναδεικνύει το μπαρ με το εντυπωσιακό ενυδρείο και τον εσωτερικό κήπο με τη χαρακτηριστική αμυγδαλιά, ενώ το fun κλίμα εγγυάται ο Κυριάκος Γεωργαρίου (γνωστός από το LOHAN Βeach Ηouse της κοσμοπολίτικης Μυκόνου) και οι συνεργάτες του με με lounge αρχικά ρυθμούς και dance club από Resident ή guest DJ’s.

Rakkan

Τη βραδιά συμπληρώνει η προσεγμένη μπάρα με λίστα κοκτέιλ δια χειρός Ιωάννη Ρούσσου. Αν το παλαιωμένο ρούμι είναι το φόρτε σας, προτείνουμε να δοκιμάσετε το "Geisha Mori", με μύρτιλο, βανίλια, λικέρ πορτοκαλιού και yuzu lime ενώ οι λάτρεις του "Bloody Mary" θα το βρείτε στην ιαπωνική βερσιόν του. Σάκε, μια γκάμα από ουίσκι αλλά και κρασιά ελληνικού και διεθνή αμπελώνα συμπληρώνουν τη λίστα των επιλογών σας.

Rakkan

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Napul’è" σαλπάρει για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio ανοίγει πανιά με τη ρότα του να βλέπει το "Aeolis Tinos Suites".

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/02/2023

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πρώτη γεύση από τα καινούργια της Θεσσαλονίκης

Ανανεωμένη βρήκαμε στο πρόσφατο ταξίδι μας την αγαπημένη πρωτεύουσα του Βορρά με πολύ ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά και επανεκκινήσεις.

"Tanpopo": Ο Σωτήρης Κοντιζάς σερβίρει ράμεν

Το Nolan-verse επεκτείνεται, με ένα νέο εστιατόριο στην Αριστείδου, που τοποθετεί το ράμεν στο επίκεντρο της γαστρονομικής προσοχής.

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.