Απολαμβάνουμε το Dine Athens με το premium μ. Artisan Water

'Ενα premium φυσικό μεταλλικό νερό ανώτερης ποιότητας και αισθητικής αναβαθμίζει την εμπειρία του 8ου Dine Athens Restaurant Week της Αθήνας.

μ. Αrtisan Water

Οι τάσεις στον κόσμο της εστίασης αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, με ολοένα και περισσότερα trends να κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα από εκείνα όμως που φαίνεται να έχουν για τα καλά παγιωθεί στο σύμπαν της γεύσης είναι το pairing. Πριν βιαστείς να ανατρέξεις σε κάποιο κρασί που σου έμεινε αξέχαστο μαζί με ένα πιάτο ή εκείνο το cocktail που πλαισίωσε ένα άλλο, αναρωτήσου το εξής: Τι είναι αυτό που ταιριάζει με όλα;

m artisanwater dine athens

Ακριβώς, μιλάμε για το νερό. 'Όπως οποιοδήποτε άλλο γαστρονομικό προϊόν, έτσι και ένα νερό ανώτερης ποιότητας μπορεί να εμπλουτίσει τις εμπειρίες μας ή/και να δημιουργήσει νέες, εντελώς ανεξερεύνητες. Ως ένα φυσικό προϊόν συνυφασμένο με τον τόπο του και την πηγή προέλευσής του κουβαλάει τη δική του ιδιαίτερη ιστορία, η οποία μπορεί να επικοινωνηθεί σε ένα τραπέζι φαγητού και να δημιουργήσει συζήτηση, τόσο με το γευστικό του προφίλ, όσο και με την ξεχωριστή εμφάνιση της φιάλης.

m artisanwater

Κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα μας το μ. Artisan Water με την premium ποιότητα, το μοναδικό προφίλ, την καθαρότητα και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα. 'Όλα τα παραπάνω το βοηθούν να τικάρει τη συντριπτική πλειοψηφία στα κουτάκια της διάδρασης γαστρονομίας/νερού. Το premium φυσικό μεταλλικό νερό μοιάζει ικανό να συνοδεύσει ιδανικά όλες τις αντίστοιχες στιγμές. Μία απόλαυση εκλεκτή που πρεσβεύει την αρτιζάνικη φιλοσοφία και ενισχύει τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει κάθε γεύμα, σε κάθε είδος και τύπο κουζίνας.

Βλέπεις, αυτό το αυθεντικό δώρο της φύσης είναι προικισμένο με μία μοναδική σύνθεση ορυκτών και αλκαλικού pH, κάτι που αποτυπώνεται ευκρινώς στη γεύση του - και που διόλου τυχαία, το έχει καθιερώσει ως σταθερή επιλογή βραβευμένων εστιατορίων, σεφ και high end διευθύνσεων. Ταυτόχρονα, κάνει γκελ στο μάτι με την premium φιάλη του, σε σύγχρονο μίνιμαλ design.

Είναι λοιπόν αυτά τα αρτιζάνικα χαρακτηριστικά εκείνα που χαρίζουν στο μ. Artisan Water μία θέση στο τραπέζι του Dine Athens, που διοργανώνεται για 8η χρονιά από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard. Το δημοφιλές event μας προσκαλεί στα τραπέζια των σημαντικότερων και πιο αγαπημένων Αθηναϊκών εστιατορίων και κάνει ακόμη πιο premium τη φετινή εμπειρία, μέσω του αριστοτεχνικού δημιουργήματος που οδηγεί στο ιδανικό fine dining pairing. 

H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων είναι αυτή που προσφέρει στον κόσμο της γαστρονομίας το μ. Artisan Water, σε premium γυάλινη φιάλη -σε φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό- με απώτερο στόχο να πλαισιώσει ιδανικά κάθε επιλογή, κάθε κουζίνα.


Info

artisanwater.com
IG: @greekartisanwater
FB: Artisan Water 
#greekartisanwater

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.