Το Tudor Hall υποδέχεται τον Konstantin Filippou

Για μια βραδιά και για πρώτη φορά στην Αθήνα, ο πολυβραβευμένος σεφ υπογράφει το μενού του εστιατορικού τοπόσημου στο Ξενοδοχείο King George.

Το Tudor Hall υποδέχεται τον Konstantin Filippou

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο Tudor Hall του Ξενοδοχείου King George υποδέχεται τον σεφ Konstantin Filippou, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ευρωπαϊκής haute cuisine, για μια εξαιρετικά σπάνια γαστρονομική εμπειρία την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026, στο πλαίσιο του Athens Gastronomic Forum

Ο σεφ Filippou, με δύο αστέρια Michelin και μια πορεία γεμάτη διεθνείς διακρίσεις, έρχεται στην Αθήνα και κάνει στάση στο γκραν ρεστοράν του κέντρου, για να μαγειρέψει ένα μενού που περιλαμβάνει signature πιάτα από το ομώνυμο εστιατόριό του στη Βιέννη. 

Το Tudor Hall υποδέχεται τον Konstantin Filippou 4

Το μενού που έχει σχεδιάσει για τη συγκεκριμένη βραδιά αποτυπώνει την αυθεντική, υψηλής τεχνικής και καθαρότητας φιλοσοφία του και την τεχνική αρτιότητα της κουζίνας του, η οποία είναι επηρεασμένη από τις ελληνικές και αυστριακές του ρίζες.

Το Tudor Hall υποδέχεται τον Konstantin Filippou 2

Για μία και μόνο βραδιά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια από τις πιο εκλεπτυσμένες στιγμές των ημερών, δοκιμάζοντας ένα εμπνευσμένο μενού πέντε σταδίων, που χαρακτηρίζεται από δυνατές πρώτες ύλες, σύγχρονες τεχνικές και αφοπλιστική γευστική ακρίβεια.

Επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες κρασιού ενισχύουν τη δομή και τη δυναμική του μενού, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη, πολυδιάστατη γευστική διαδρομή.

Το Tudor Hall υποδέχεται τον Konstantin Filippou 3

Το Tudor Hall υποδέχεται τον Konstantin Filippou 1


Info

Tudor Hall Restaurant
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2026
€280 / άτομο
Μενού 5 σταδίων και επιλεγμένες οινικές συνοδείες 
Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 01:00 (last call 21:30)
Απαιτείται κράτηση θέσης στο 210 33 30 748 (καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 19:00).

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook, το Instagram και το Tik Tok.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αυτό το μουσικό μεζεδοπωλείο στα Σεπόλια βγάζει την πιο κεφάτη αυλή του καλοκαιριού

Αυλή, ταράτσα, ζωντανές μουσικές και μεζέδες για ατέλειωτα τσουγκρίσματα: το "Αυτό μας έλειπε" στα Σεπόλια βάζει το καλοκαίρι σε πρώτο πλάνο και μας καλεί έξω.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
07/06/2026

Στο Ateno τρως την πιθανότατα καλύτερη χωριάτικη σαλάτα που φτιάχτηκε ποτέ

Πολυβραβευμένος και δημιουργικός, ο Νίκος Καραθάνος υφαίνει ένα γευστικό νήμα μοντέρνα ελληνικό.

Πλάκα - Κουκάκι- Θησείο: Μετά το Ηρώδειο, πού βγαίνουμε;

Μερικές προτάσεις για Πλάκα, Κουκάκι και Θησείο, όταν οι εκδηλώσεις στο Ηρώδειο δίνουν τη θέση τους σε έξοδο για φαγητό.

Στο KORA Bakery ήθελαν απλά να φέρουν καλύτερο ψωμί στην Αθήνα

Μία κουβέντα με τη συνδημιουργό του KORA Bakery, Μαρία Αλαφούζου, για άρτο και θεάματα. Αλλά όχι μόνο για αυτά.

Στο πλάι της Μιχαλακοπούλου παίζει μια από τις νοστιμότερες ταβέρνες της Αθήνας

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2026 από το "αθηνόραμα" δόθηκαν και φέτος, με ένα μέρος που τιμά τα κλασικά όσο πιο νόστιμα γίνεται.

Το πιο όμορφο μαγαζί της πλατείας Αγίας Ειρήνης ξανασυστήνεται ως εστιατόριο

Στο ιστορικό αρχοντικό Μιχαλόπουλου, ο βραβευμένος σεφ Χρήστος Σιδηρόπουλος επιχειρεί να παντρέψει τη σύγχρονη υψηλή γαστρονομία με προσωπικές αναμνήσεις από την ελληνική κουζίνα.

Burger με σαμπάνια; Το Smash ‘n Bun λέει "ναι" και αλλάζει τους κανόνες

Το Smash ‘n Bun φέρνει το πιο ανατρεπτικό pairing της πόλης με Punk Champagne, DJ set και street food στο Κολωνάκι.