Με ιστορία 80 ετών, που ξεκινά από τον Πολίτη παππού Ευάγγελο Αγιακλόγλου, και όνομα αφιερωμένο στην αγαπημένη σύζυγό του και στα ομώνυμα λουλούδια που αποτυπώνονται και στο χαρακτηριστικό μπλε κουτί ιδέα του ιδρυτή, τα ζαχαροπλαστεία "Τα Γιούλια" είναι η γλυκιά μας στάση σε τρία πλέον πόστα· δύο στη Νέα Ιωνία και ένα στον Περισσό.

"Προίκα" της τρίτης γενιάς ιδιοκτητών, οι παραδοσιακές πολίτικες συνταγές του παππού Ευάγγελου, που περιλαμβάνουν από αρωματικό τσουρέκι, γαλακτομπούρεκο και μπακλαβά, κληρονομιά που με περισσή φροντίδα προστάτεψαν, εξέλιξαν και εγκάρδια μοιράζουν. Το τσουρέκι, μάλιστα, και οι χιονούλες έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή, με όλη την Αθήνα να τιμά τη γευστική "αρχοντιά" τους, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων ενώ οι πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες γίνονται ανάρπαστες.
Το εργαστήριό τους λειτουργεί με σύγχρονη τεχνολογία, αλλά με τις ίδιες παραδοσιακές συνταγές, ενώ ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο του σύγχρονου μαγαζιού είναι η παραγωγή φρέσκου παγωτού και υψηλής ποιότητας σοκολάτας και σοκολατάκια. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για να γλυκαθούμε τις γιορτές.
