Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Beefbar Mykonos: Παραθαλάσσια ανεμελιά και καρνιβορική τελειότητα

Save the date: Το πιο συναρπαστικό γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, είναι και πάλι εδώ! Από 18 Σεπτεμβρίου έως και 15 Οκτωβρίου οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς κλείνουν ραντεβού για δείπνο, στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.

Για τέσσερις εβδομάδες, περισσότερα από 100 κορυφαία εστιατόρια και εξαιρετικές ταβέρνες ανοίγουν ξανά τη σάλα τους για μια μεγάλη εορταστική γευσιγνωσία: η αφρόκρεμα της γευστικής σκηνής της χώρας, τα εστιατόρια που απέσπασαν Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή/και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2025, στρώνουν τραπέζι για μια σπουδαία γευστική εξτραβαγκάντσα, με πρωταγωνιστές τα καλύτερα απ’ όσα δοκίμασε φέτος η γευσιγνωστική επιτροπή του "α" και των Χρυσών Σκούφων.

Το GB Roof Garden μετά την ανακαίνιση

Ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές, που αγγίζουν το -50% της αρχικής αξίας, και με ευκαιρίες για σπάνια wine pairings, συνθέτουν τη χάρτα των φετινών Ημερών Βραβευμένης Γαστρονομίας. Κι όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος οι θέσεις αναμένεται να εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα!

Πέρα από τα κορυφαία εστιατόρια της πρωτεύουσας, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας θα μας ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα, από την Κέρκυρα ως τη Σύρο κι απ’ τη Μύκονο και τη Σαντορίνη μέχρι το Αμύνταιο, τη Θράκη, τη Μεσσηνία ή την Κρήτη, και φυσικά τη Θεσσαλονίκη. Ένα συναρπαστικό πανόραμα γευστικών απολαύσεων που καλύπτει όλο το φάσμα απ’ την πρωτοποριακή και κλασική ελληνική κουζίνα, ως τη σύγχρονη γαλλική, ιταλική και κοσμοπολίτικη διεθνή, με πρωτότυπες δημιουργίες, εξελιγμένες τεχνικές και προχωρημένα concepts.

Τα μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων μαζί με τις τιμές τους θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα και στο επόμενο τεύχος του "αθηνοράματος", στις 18/9, σημειώστε όμως από τώρα ότι το event θα πραγματοποιείται 4 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή), ενώ οι κρατήσεις θα γίνονται τηλεφωνικά απευθείας στα εστιατόρια, με προπληρωμή του δείπνου.

Ο ξυλόφουρνος της ταβέρνας Παράγκα στη Ρόδο

Και βέβαια, το γευστικό ταξίδι δε σταματά εδώ! Όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα του θεσμού, μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, ή επιτόπου στα εστιατόρια με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς (αφορά όλες τις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στα σημεία κατά τη διάρκεια του project) μπαίνουν σε κλήρωση για δύο μεγάλα γαστρονομικά τριήμερα για δύο άτομα, με διαμονή στο ξενοδοχείο "Grand Hyatt Athens" και δείπνα στα βραβευμένα εστιατόρια "SENSE Restaurant", "GB Roof Garden" και "Tudor Hall", αλλά και για τριάντα δείπνα των δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα.

Κάθε συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς στα βραβευμένα εστιατόρια αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ κάθε online προπληρωμή για τα βραβευμένα μενού στο https://www.xrysoiskoufoi.gr/vravevmeni_gastronomia/ (εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στο εστιατόριο) εξασφαλίζει 5 συμμετοχές. Προετοιμαστείτε καταλλήλως, λοιπόν, και… ραντεβού για δείπνο!

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.