Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.

Sani Ikos Culinary Comittee at Provence Restaurant

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις: τόσοι είναι οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με την επιμέλεια των γεύσεων στο Sani Resort (το πιο βραβευμένο θέρετρο της χώρας, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής) και στα Ikos Resorts (που με locations σε Χαλκιδική, Κω, Κέρκυρα, Ανδαλουσία και Μαγιόρκα, έχουν επαναπροσδιορίσει την all-inclusive πολυτέλεια και το μοντέλο της διεθνώς), μαζί με ένα εξαιρετικά ταλαντούχο team από σεφ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στα πιο μαγευτικά locations της Μεσογείου, με μοναδικές high end προτάσεις διαμονής και διαφορετικά σημεία ευ τρώγειν κι ευ πίνειν, οι Νίκος Παπαστεργίου, Θάνος Κάππας, Δημήτρης Τοζακίδης και Νίκος Χαντζόπουλος, μαζί με μία dream team εκατοντάδων chefs, sous-chefs και των κορυφαίων επιτελείων τους, κουβαλούν την ευθύνη ώστε κάθε μέρα, όλες οι γεύσεις στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos (από το πρώτο κρουασάν του πρωινού, μέχρι το τελευταίο σοκολατάκι μετά το δείπνο, αλλά και κάθε μπουκιά και γουλιά ενδιάμεσα) να ανταποκρίνονται στα υψηλά standards που θέτει ένας από τους κορυφαίους ομίλους πολυτελούς φιλοξενίας της Μεσογείου. Διότι η ευθύνη τους εκτείνεται σε κάθε ένα από τα 12 premium ξενοδοχειακά συγκροτήματα του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ikos Andalusia
To Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής είναι το πιο βραβευμένο θέρετρο της χώρας

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι μόνο οι επί κεφαλής σεφ του Ομίλου Sani/Ikos, αλλά κάτι πολύ σημαντικότερο: Είναι τα μέλη της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου, μίας μοναδικής στην Ελλάδα γαστρονομικής δομής που, αφενός διασφαλίζει ότι η καθημερινή λειτουργία αυτού του τεράστιου δικτύου εστίασης (με περί τα 80 εστιατόρια στο σύνολο και υψηλών προδιαγραφών πολυπληθή επιτελεία) ρέει απαλά κι απρόσκοπτα σα γάργαρο νεράκι, αφετέρου σχεδιάζει διαρκώς τη στρατηγική εξέλιξή του, παρακολουθώντας, αναδεικνύοντας και αφομοιώνοντας οργανικά όλες τις νέες κι ανερχόμενες τάσεις της παγκόσμιας εστίασης, ενσωματώνοντάς τες δημιουργικά στις κουζίνες των resorts. Ο στόχος είναι ένας: η ανάδειξη των Sani Resort και Ikos Resorts όχι μόνο ως κορυφαίων προορισμών πολυτελούς φιλοξενίας, αλλά και ως δυναμικών, καινοτόμων και επιδραστικών γαστρονομικών σημείων αναφοράς σε όλη την Ευρώπη.

Εστιατόριο Elia στο Sani Resort
Το εστιατόριο Elia του Sani Resort είναι το σημείο όπου χτυπά η καρδιά του Sani Gourmet

Tα εστιατόρια του Sani Resort είναι ανοιχτά και φιλόξενα και στους μη διαμένοντες σε αυτό και σταθερά παρόντα στις βραβεύσεις των Χρυσών Σκούφων και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας διαχρονικά

Κορωνίδα της λειτουργίας της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου Sani/Ikos, αποτελεί κάθε χρόνο το Sani Gourmet, μία μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας και σημείο συνάντησης των γευστικών πολιτισμών του κόσμου για 18 χρόνια. Στο μαγευτικό σκηνικό του Sani Resort, καταξιωμένοι σεφ με αστέρια Michelin και λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας, συναντιούνται σε έναν μοναδικό θεσμό του fine dining, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και για το ελληνικό κοινό, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες φίλους της γαστρονομίας να γνωρίσουν από κοντά μερικούς από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη και να γευτούν τις δημιουργίες τους. Ωστόσο, το Sani Gourmet είναι μόνο μία από τις εκφάνσεις της γαστρονομικής υπεροχής του Sani Resort, αφού με την καθοδήγηση της Γαστρονομικής Επιτροπής, το θέρετρο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καλοφαγικών επιλογών στα 27 εστιατόριά του σε ξενοδοχεία και Sani Marina, από διεθνή και μεσογειακή κουζίνα μέχρι εξειδικευμένα vegan, vegetarian, gluten free μενού, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά καθώς συνεργάζεται με την κορυφαία Annabel Karmel, την καλύτερη παγκοσμίως στο σχεδιασμό υψηλής διατροφικής αξίας παιδικών μενού. Έτσι, οι επισκέπτες – είτε διαμένουν στο resort είτε όχι – έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν προτάσεις υψηλής γαστρονομίας, με την υπογραφή βραβευμένων σεφ με κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις.

Βραβευμένα εστιατόρια της Μακεδονίας_Fresco
Στα εστιατόρια Fresco του Ομίλου Sani/Ikos (βραβευμένο με Top Notch για το Sani Resort), το μενού επιμελείται ως consulting chef ο 'Έκτορας Μποτρίνι.

Eν όψει του Sani Gourmet 2025 λοιπόν, που από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει σε διαμένοντες και μη επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του παγκόσμιου στερεώματος, μιλάμε με τους ανθρώπους της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου, για να μάθουμε όχι μόνο τι να περιμένουμε στη φετινή γαστρονομική γιορτή, αλλά και πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η μοναδική στη χώρα μας γαστρονομική δομή.

Η έννοια της Γαστρονομικής Επιτροπής (Culinary Committee) είναι μια καινοτομία που βρίσκουμε μόνο στα θέρετρα Sani και Ikos. Πώς την εμπνευστήκατε και πόσο εύκολο ήταν να υλοποιηθεί;

Η ιδέα γεννήθηκε από την ανάγκη για μία πιο πολυφωνική, ολιστική και στοχευμένη προσέγγιση στη γαστρονομία, που να ανταποκρίνεται καλύτερα στον διεθνή χαρακτήρα των resorts μας και τις υψηλές προσδοκίες των επισκεπτών μας. Αντί για το μοντέλο της "μοναδικής αυθεντίας”, θελήσαμε να δημιουργήσουμε μία δυναμική ομάδα, με διαφορετικά υπόβαθρα, εμπειρίες και οπτικές, που θα σχεδιάζει γευστικές εμπειρίες με συνέπεια, καινοτομία και βάθος. Η υλοποίηση έμοιαζε λίγο με το στήσιμο μιας καλοκουρδισμένης μπριγκάντας: απαιτούσε προετοιμασία, δοκιμές, συντονισμό ανάμεσα σε έντονες προσωπικότητες και -πάνω απ’ όλα- κοινό πάθος.

Ποια είναι ακριβώς η λειτουργία και ο στόχος της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου Sani/Ikos;

Η Επιτροπή λειτουργεί ως "γαστρονομική πυξίδα” για τον 'Όμιλο. Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε τη συνοχή, την ποιότητα και την καινοτομία σε όλα τα εστιατόρια του Sani Resort και των Ikos Resorts. Από την επιλογή των πρώτων υλών και την εκπαίδευση των ομάδων, μέχρι τον σχεδιασμό νέων concept και τη στρατηγική που χαράσσουμε για το μέλλον, φροντίζουμε ώστε κάθε πιάτο να αντανακλά το υψηλό επίπεδο και τη φροντίδα της ζεστής, ελληνικής φιλοξενίας που χαρακτηρίζουν και αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Ομίλου Sani/Ikos. Όραμά μας είναι τα θέρετρά μας να εξελίσσονται διαρκώς, όχι μόνο ως  κορυφαίοι οικογενειακοί προορισμοί διακοπών, αλλά και ως σημεία αναφοράς για τους λάτρεις της γαστρονομίας.

Over Water Sani Resort
Mία μόνο από τις κορυφαίες δημιουργίες του βραβευμένου με Top Notch εστιατορίου Over Water στο Sani Resort

Είναι πάντως ένα concept πολύ διαφορετικό από αυτό που συναντάμε συνήθως, δηλαδή την έννοια ενός executive chef που επιβλέπει τα πάντα με βάση το δικό του κριτήριο και αισθητήριο. Εσείς πώς ακριβώς λειτουργείτε σε πρακτικό επίπεδο, υπάρχουν ξεχωριστά πράγματα που φέρνει ο καθένας στο τραπέζι;

Κάθε ένα από τα μέλη της Επιτροπής φέρνει στο τραπέζι διαφορετική γαστρονομική παιδεία, επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση. Με σαφώς καθορισμένους ρόλους και αρμοδιότητες,  λειτουργούμε ως μία ομάδα με κοινό προσανατολισμό και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Κάθε συνεισφορά είναι ουσιαστική και ενισχύει το τελικό αποτέλεσμα, ενώ η διαφορετικότητα των προσεγγίσεων μας, επιτρέπει να καινοτομούμε χωρίς να χάνουμε τη συνοχή και την ταυτότητά μας. Στην εκτέλεση φυσικά έχουμε τη δύναμη μίας μεγάλης, έμπειρης και πολυπληθούς dream team από executive chefs, chefs, sous-shefs και μεγάλου επιτελείου που έχει εναρμονιστεί στο όραμα αυτό και φροντίζει να υλοποιεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ό ένας μπορεί να έχει μπλεχτεί στα πόδια του άλλου;

Στην πρώτη μας σύσκεψη, υπήρξε έντονη διαφωνία σχετικά με το πώς πρέπει να προσεγγίζουμε την παράδοση - αυτούσια ή δημιουργικά. Η αφορμή ήταν ένα πιάτο με βάση τον τραχανά. Δεν καταλήξαμε σε μία κοινή γραμμή εκείνη τη μέρα, ωστόσο συνειδητοποιήσαμε ότι η διαφωνία δεν είναι αδυναμία, αλλά μέρος της δύναμής μας. Μας επιτρέπει να εξελισσόμαστε και να είμαστε ανοικτοί σε διαφορετικές ιδέες.

Με αυτό κατά νου, λοιπόν, δεν έχει υπάρξει ποτέ σοβαρή "εμπλοκή" στις αρμοδιότητές μας. Η επικοινωνία μεταξύ μας είναι εξαιρετική και τα όποια μικρά "μπερδέματα", που μπορεί να προκύψουν, λύνονται εν τη γενέσει τους. Ο καθένας μας γνωρίζει καλά τον ρόλο του, ωστόσο, επειδή όλοι διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία, αλλά και ευελιξία,  μπορεί ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε μέλος να εκπροσωπήσει την ομάδα - σε κάποιο event, meeting κλπ.- χωρίς να απαιτείται η παρουσία των υπολοίπων.

Η ομάδα έχει τρεις chefs και ένα μέλος με διοικητικό / managerial υπόβαθρο: να υποθέσουμε ο τελευταίος λειτουργεί λίγο σαν "διαιτητής" σας;

Ακριβώς. Είναι εκείνος που κρατά την ισορροπία: όταν οι σεφ επιδίδονται σε δημιουργικές εξάρσεις, back-to-back δοκιμές και αναζητήσεις για υλικά, εκείνος φροντίζει να υπάρχει μια σύνδεση με την πραγματικότητα. Θυμόμαστε μια χαρακτηριστική στιγμή: είχαμε μια προγραμματισμένη επίσκεψη στο εξωτερικό και ο ίδιος είχε ετοιμάσει ένα τέλεια οργανωμένο excel με logistics και χρονοδιαγράμματα. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι υπόλοιποι τρεις αρχίσαμε να πετάμε τις πιο τρελές ιδέες για επισκέψεις σε διαφορετικά εστιατόρια και κλεισμένα venues…  τον έλουσε κρύος ιδρώτας! Τελικά, είναι εκείνος που μπορεί να μεταφράσει τις μαγειρικές ιδέες και φαντασιώσεις μας, σε ένα εφαρμόσιμο πλάνο.

Sani Resort Culinary Comittee με Έκτορα Μποτρίνι
Τα μέλη  της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου Sani /Ikos, Δημήτρης Τοζακίδης, Θάνος Κάππας, Νίκος Παπαστεργίου και Νίκος Χαντζόπουλος, μαζί με τον consulting chef του εστιατορίου Fresco, 'Έκτορα Μποτρίνι

Σημαντικό κομμάτι τις γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει ο όμιλος, είναι η δυνατότητα που δίνει στους επισκέπτες να δοκιμάσουν κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο μέσα από consulting σε θεματικά εστιατόρια. Υπάρχουν κάποιες νέες συνεργασίες για τις οποίες είστε ιδιαίτερα περήφανοι τα τελευταία χρόνια;

Αναμφίβολα. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι πως η γαστρονομία δεν περιορίζεται σε μια "καλή βραδιά", αλλά σε καθημερινή, αυθεντική επαφή με τους ανθρώπους που διαμορφώνουν τις τάσεις διεθνώς. Συνεργαζόμαστε σε επίπεδο consulting με τον θρυλικό Andoni Luis Aduriz, ο οποίος έχει δημιουργήσει για τα εστιατόρια Oliva των Ikos Resorts μία πιο γήινη και φιλοσοφημένη εκδοχή της κλασικής ισπανικής κουζίνας. Επίσης, από φέτος ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον κορυφαίο pastry chef Antonio Bachour με τα γλυκά στους μπουφέδες των Ikos Resorts -και όχι μόνο-να φέρουν την υπογραφή του. Αυτές οι συνεργασίες δεν είναι για εμάς ‘πολυτέλεια’ - είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας και της εμπειρίας που θέλουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες - ένα ταξίδι γεύσεων με συνέπεια, φροντίδα και παγκόσμια ποιότητα.

Sani Gourmet Anduriz
Ο σπουδαίος σεφ Andoni Luis Aduriz συμμετείχε στο Sani Gourmet του 2024 και από φέτος επιμελείται σε επίπεδο consulting τα εστιατόρια Oliva στα Ikos Resorts

Εκτός από τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας των εστιατορικών εμπειριών σε καθημερινό επίπεδο, μεγάλο κομμάτι της δουλειάς σας είναι να σχεδιάζετε και το μέλλον της γαστρονομικής κουλτούρας των Sani και Ikos Resorts. Ποιες είναι δύο ή τρεις από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις που παρακολουθείτε σήμερα στην παγκόσμια γαστρονομία και πώς θα τις δούμε να ενσωματώνονται στη συνολική εμπειρία του επισκέπτη;

Η βιωσιμότητα, ως κυρίαρχη τάση παγκοσμίως και στη γαστρονομία, είναι πρώτη μας προτεραιότητα. Δουλεύουμε συστηματικά με τοπικούς παραγωγούς που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες και τις αρχές μας, επιλέγουμε τοπικά, εποχιακά προϊόντα και χτίζουμε σχέσεις με τις κοινότητες γύρω από τα θέρετρά μας.

Άλλη μία τάση, είναι η απόλυτα προσωποποιημένη γαστρονομική εμπειρία. Οι επισκέπτες μας δεν αναζητούν απλώς καλό φαγητό, αλλά πιάτα που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, τις διατροφικές συνήθειες και επιλογές τους, τις πολιτισμικές καταβολές τους, καθώς και γεύματα που δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές. Το φαγητό δεν είναι απλώς ένα γεύμα - είναι εμπειρία, μνήμη, συναίσθημα. Και αυτό είναι που θέλουμε να προσφέρουμε σε κάθε επισκέπτη μας ξεχωριστά.

Sani Resort Farm to Table
Η φιλοσοφία των βοτανικών κήπων είναι ένας από τους πυλώνες που ενσωμάτωσε άμεσα και αρμονικά η Γαστρονομική Επιτροπή στη λειτουργία του ομίλου Sani / Ikos

Σε ποιο σημείο της λειτουργίας σας εμπνευστήκατε το Sani Gourmet και ποιος ήταν ο στόχος του; Σε τι βαθμό τον έχετε πετύχει ή ενδεχομένως ξεπεράσει;

Το Sani Gourmet γεννήθηκε το 2006 μέσα από την επιθυμία και το όραμα της Διοίκησης να συνδυάσει τη γαστρονομία υψηλού επιπέδου με την αυθεντική, μεσογειακή φιλοξενία. Ξεκίνησε ως δημιουργική αναζήτηση και εξελίχθηκε σε γαστρονομικό θεσμό. Πλέον, φέρνουμε στην Ελλάδα κορυφαίους σεφ που έχουν γράψει ιστορία στην παγκόσμια γαστρονομία - και μέσα από αυτόν τον διάλογο με τη διεθνή σκηνή του fine dining δημιουργούμε μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες μας, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Σήμερα, το Sani Gourmet αναγνωρίζεται ως ένα από τα σημαντικότερα γαστρονομικά γεγονότα της Μεσογείου. Και συνεχίζουμε. Όραμά μας είναι να το δούμε να εξελίσσεται σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς, με το Sani Resort και τον Όμιλο Sani/Ikos να βρίσκονται στο επίκεντρο της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής.

Sani Gourmet 2024 Massimo Bottura
Ο εμβληματικός σεφ Massimo Bottura επί το έργον στο περσινό Sani Gourmet

Ποιες είναι μερικές από τις στιγμές του Sani Gourmet για τις οποίες είστε περισσότερο περήφανοι; Υπάρχουν κάποιοι καλεσμένοι ή κάποια events που για εσάς λειτουργούν ως σημεία αναφοράς στη διαδρομή αυτή;

Είναι πολλές οι στιγμές που έχουμε κρατήσει μέσα μας, αλλά σίγουρα η παρουσία εμβληματικών σεφ όπως του Massimo Bottura, της Clare Smyth, του Andoni Luis Aduriz, της Helene Darroze και παλαιότερα του Eric Frechon, του Santi Santamaria και πολλών ακόμα, ήταν ορόσημα για εμάς.

Το ίδιο περήφανοι είμαστε και για τις βραδιές με ταλαντούχους Έλληνες σεφ, που σήμερα διαπρέπουν. Μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές ήταν εκείνη η βραδιά που έγινε διακοπή ρεύματος. Οι σεφ συνέχισαν να μαγειρεύουν με κεριά και φορητές εστίες, το φαγητό βγήκε στην ώρα του και οι επισκέπτες έζησαν -κατά δήλωσή τους- το πιο "ρομαντικό fine dining" της ζωής τους! Μερικές φορές, οι πιο αναπάντεχες συνθήκες φτιάχνουν τις πιο δυνατές εμπειρίες.

Sani Gourmet 2024 Clare Smyth
Οι δημιουργίες της Clare Smyth για το Sani Gourmet 2024

Ποιο θα είναι το focus του Sani Gourmet 2025 και ποια είναι μερικά highlights τα οποία σας κάνουν να ανυπομονείτε για τη φετινή διοργάνωση; 

Το Sani Gourmet 2025, που θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, συνεχίζει τη θεματική των δύο τελευταίων ετών, εστιάζοντας και φέτος το ενδιαφέρον του σε παγκοσμίου φήμης σεφ από όλο τον κόσμο - από την Ινδία μέχρι το Περού. Πρόκειται για σεφ με ισχυρή διεθνή παρουσία και αναγνωρισιμότητα, οι οποίοι όχι μόνο φέρνουν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και τις τεχνικές τους, αλλά καταθέτουν τις μοναδικές δημιουργικές προτάσεις τους, δίνοντας προστιθέμενη αξία στην εμπειρία των επισκεπτών. Το φετινό line-up είναι υπό τελική διαμόρφωση, συνεπώς θα μας περιμένετε λίγες μέρες ακόμη για την τελική ανακοίνωση. Να είστε βέβαιοι, όμως, ότι και η φετινή διοργάνωση θα προσφέρει έντονες συγκινήσεις και μοναδικές γευστικές εμπειρίες που θα θυμάστε για καιρό!

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά με τον Όμιλο Sani/Ikos

Ο Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, δυναμικά αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος, με συγκροτήματα πολυτελείας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου.  Μέσω των εμπορικών σημάτων του Sani Resort και Ikos Resorts, αναπτύσσει και λειτουργεί πάνω από 3.450 δωμάτια και σουίτες σε 12 ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα και την Ισπανία, τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως. Ο Όμιλος έχει εξασφαλίσει τρία νέα επενδυτικά έργα για την περαιτέρω επέκταση της μάρκας Ikos στην Ελλάδα (Κρήτη), την Ισπανία (Μαρμπέλα) και την Πορτογαλία (Αλγκάρβε), που θα λειτουργήσουν από το 2026 έως το 2028. Παράλληλα, προχωρά νέα επένδυση στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με το Ikos  Kassandra που θα εγκαινιαστεί το 2029, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσει το Sani Resort και τα Ikos Resorts στην Ελλάδα και την Ισπανία. Πρωτοπόρος σε θέματα βιώσιμου τουρισμού, ο Όμιλος έχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο στρατηγικό πλάνο αειφορίας (ESG), ενώ είναι μέλος του  Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τις επιχειρήσεις (UN Global Compact).

Περισσότερες πληροφορίες: www.sani-resort.com και www.ikosresorts.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
10/09/2025

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.