Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag

Φέτος το Πάσχα, το Bread B.C. δίνει στην παράδοση γεύση σοκολάτας αλλά δεν περιορίζεται εκεί.

Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag

Φέτος, το Πάσχα, στο Bread B.C. αποφάσισαν να παίξουν λίγο με την παράδοση – όχι να την ξεχάσουν αλλά να της προσθέσουν μία γεύση σοκολάτας. Δεν έκαναν απλά τσουρέκι, το υπέγραψαν, επαναδιατυπώνοντας την παράδοση.
 
Το σοκολατένιο τσουρέκι, σκοτεινό, τολμηρό και έντονα αρωματικό, αποτελεί μια νέα προσέγγιση στο κλασικό πασχαλινό έδεσμα. Παρασκευάζεται με φυσικό προζύμι που ωριμάζει για 24 ώρες και ζυμώνεται με μεράκι για να αποκτήσει μοναδικό χαρακτήρα. Παράλληλα, το κλασικό τσουρέκι Bread B.C. με μαχλέπι, μαστίχα, βανίλια και πορτοκάλι συνεχίζει να προσφέρει την αυθεντική γεύση της παράδοσης με σύγχρονη προσέγγιση.

Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag 3

Η συλλογή περιλαμβάνει δύο εξαιρετικά σοκολατένια πασχαλινά αυγά (ένα με σοκολάτα γάλακτος και flakes από κρουασάν βουτύρου και ένα ακόμη με bitter σοκολάτα και καραμελωμένα crumbs προζυμένιου ψωμιού) ενώ στα πασχαλινά κουλούρια επιλέγεται η απλότητα και η αυθεντικότητα. Τα τελευταία παρασκευάζονται με φρέσκο βούτυρο, αρώματα από μαχλέπι, μαστίχα, βανίλια και πορτοκάλι, ζυμώνονται και πλάθονται στο χέρι για να προσφέρουν μια γνήσια γευστική εμπειρία.

Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag 2

Η babka του Bread B.C. με σοκολάτα αποτελεί μια μοναδική γαστρονομική πρόταση. Αφράτη, βουτυράτη ζύμη με φυσικό προζύμι συνδυάζεται με γενναιόδωρη στρώση σοκολάτας σε κάθε δίπλωση, δημιουργώντας ένα επιδόρπιο ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η πλήρης πασχαλινή εμπειρία ολοκληρώνεται με το Easter Bag που περιλαμβάνει: Ένα τσουρέκι με προζύμι και 24 ώρες ωρίμανσης, μια χειροποίητη λαμπάδα από μελισσοκέρι, κουλουράκια Πάσχα με μαχλέπι, μαστίχα, βανίλια και πορτοκάλι και σοκολατένιο αυγό.

Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag 4

Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag 1

Το Bread B.C. δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα και την κυκλική αξιοποίηση των πρώτων υλών, μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων και τιμώντας κάθε συστατικό. Η φιλοσοφία του δεν είναι απλώς η αναπαραγωγή συνταγών, αλλά ο επαναπροσδιορισμός της παράδοσης.


Info

Bread BC: Αγίας Παρασκευής 59, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6851961, www.breadbc.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.