Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag

Φέτος το Πάσχα, το Bread B.C. δίνει στην παράδοση γεύση σοκολάτας αλλά δεν περιορίζεται εκεί.

Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag

Φέτος, το Πάσχα, στο Bread B.C. αποφάσισαν να παίξουν λίγο με την παράδοση – όχι να την ξεχάσουν αλλά να της προσθέσουν μία γεύση σοκολάτας. Δεν έκαναν απλά τσουρέκι, το υπέγραψαν, επαναδιατυπώνοντας την παράδοση.
 
Το σοκολατένιο τσουρέκι, σκοτεινό, τολμηρό και έντονα αρωματικό, αποτελεί μια νέα προσέγγιση στο κλασικό πασχαλινό έδεσμα. Παρασκευάζεται με φυσικό προζύμι που ωριμάζει για 24 ώρες και ζυμώνεται με μεράκι για να αποκτήσει μοναδικό χαρακτήρα. Παράλληλα, το κλασικό τσουρέκι Bread B.C. με μαχλέπι, μαστίχα, βανίλια και πορτοκάλι συνεχίζει να προσφέρει την αυθεντική γεύση της παράδοσης με σύγχρονη προσέγγιση.

Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag 3

Η συλλογή περιλαμβάνει δύο εξαιρετικά σοκολατένια πασχαλινά αυγά (ένα με σοκολάτα γάλακτος και flakes από κρουασάν βουτύρου και ένα ακόμη με bitter σοκολάτα και καραμελωμένα crumbs προζυμένιου ψωμιού) ενώ στα πασχαλινά κουλούρια επιλέγεται η απλότητα και η αυθεντικότητα. Τα τελευταία παρασκευάζονται με φρέσκο βούτυρο, αρώματα από μαχλέπι, μαστίχα, βανίλια και πορτοκάλι, ζυμώνονται και πλάθονται στο χέρι για να προσφέρουν μια γνήσια γευστική εμπειρία.

Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag 2

Η babka του Bread B.C. με σοκολάτα αποτελεί μια μοναδική γαστρονομική πρόταση. Αφράτη, βουτυράτη ζύμη με φυσικό προζύμι συνδυάζεται με γενναιόδωρη στρώση σοκολάτας σε κάθε δίπλωση, δημιουργώντας ένα επιδόρπιο ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η πλήρης πασχαλινή εμπειρία ολοκληρώνεται με το Easter Bag που περιλαμβάνει: Ένα τσουρέκι με προζύμι και 24 ώρες ωρίμανσης, μια χειροποίητη λαμπάδα από μελισσοκέρι, κουλουράκια Πάσχα με μαχλέπι, μαστίχα, βανίλια και πορτοκάλι και σοκολατένιο αυγό.

Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag 4

Στο Bread B.C. για τσουρέκι, σοκολάτες και Easter Bag 1

Το Bread B.C. δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα και την κυκλική αξιοποίηση των πρώτων υλών, μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων και τιμώντας κάθε συστατικό. Η φιλοσοφία του δεν είναι απλώς η αναπαραγωγή συνταγών, αλλά ο επαναπροσδιορισμός της παράδοσης.


Info

Bread BC: Αγίας Παρασκευής 59, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6851961, www.breadbc.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/11/2025

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.