"The Zillers Pastry Bar": Το γλυκό όπως δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει

The Zillers Pastry Bar

Vintage στοιχεία και σύγχρονο mindfulness διατρέχουν τη φιλοσοφία του πρώτου εστιατορίου επιδορπίων της πόλης, που με έμπνευση από μιαν άλλη εποχή και μια πιο γλυκιά και ήρεμη Αθήνα συντονίζει τη γοητευτική πλατεία Μητροπόλεως με το πιο καυτό εστιατορικό trend της Ευρώπης.

The Zillers Pastry Bar

Φρεσκοψημένo ψωμί, κρουασάν και προϊόντα φούρνου που αλλάζουν καθημερινά, αλλά και μια συλλογή από haute pastries με γαλλικές επιρροές και αρχιτεκτονική λιτότητα, που αγγίζουν την τελειότητα, είναι μερικά μόνο από όσα δοκιμάζουμε στο "The Zillers Pastry Bar", το αυτόνομο γαστρονομικό αφήγημα που έρχεται ως φυσική συνέχεια του πολυβραβευμένου εστιατορίου "The Zillers Roof Top Gastronomy" (1 Χρυσός Σκούφος & 1* Michelin 2024).

The Zillers Pastry Bar

Η κορύφωση, όμως, έρχεται με a la carte ή degustation εμπειρία ζαχαροπλαστικής, που στρέφει τον προβολέα στα αριστουργηματικά επιδόρπια του κορυφαίου chef patissier Γιώργου Πλατινού. Με μάρμαρο, μωσαϊκό και σιδερένιες αψίδες στα υλικά του, αλλά και τις έννοιες της γειτονιάς, του ανταμώματος και των αναμνήσεων στη στόφα του, το "The Zillers Pastry Bar" προσφέρει τη γεύση της Αθήνας μιας άλλης εποχής ενώ παράλληλα επανεφευρίσκει μια χαμένη συνήθεια του χθες, αναδιατυπώνοντάς τη με όρους του σήμερα.

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, κέντρο, 2103241651, IG: @thezillers.pastrybar

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αυτό το speakeasy resto-bar ίσως είναι η πιο δροσερή επιλογή για φαγητό και ποτό στην καρδιά της Αθήνας

Το Fellows στη "σκιά" του Πολεμικού Μουσείου προσφέρει έναν υπέροχο κήπο και πληθώρα επιλογών σε brunch, lunch, dinner και κοκτέιλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
24/06/2025

Πώς η ελληνική γαστροταβέρνα έγινε εξαγώγιμο είδος

Και πώς η επιτυχία της ελληνικής γεύσης στο εξωτερικό λειτουργεί ως μια καλή υπενθύμιση για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια εντός συνόρων.

Πού τρώμε στην Πάρο και την Αντίπαρο τώρα

Από μοδάτα beach restaurants μέχρι κλασικές αξίες πλάι στο κύμα, κι από μοντέρνες ταβέρνες μέχρι fine dining εστιατόρια σε πολυτελή ξενοδοχεία, αυτή εδώ είναι η μόνη λίστα που θα χρειαστείς, για να φας καλά στο πιο δυναμικά ανερχόμενο νησί των Κυκλάδων.

Ρέμα Φλόγα: ο Γιάννης Λουκάκης ανάβει φωτιές στην Πάρο!

Η ομάδα του Άκρα μεταφέρει στην Παροικιά την επιτυχημένη συνταγή μιας ζωντανής κουζίνας της φωτιάς, του τόπου και της ημέρας και ταράζει ευχάριστα τα δεδομένα της εστιατορικής σκηνής του νησιού…

Πού να φας και να πιείς μετά το Cine Φλοίσβος

Μετά την απαραίτητη δόση κινηματογράφου αλλά και λίγο πριν από αυτή, κάνουμε καλοκαιρινή βόλτα σε αυτά τα μέρη.

Σ’ αυτό το rooftop εστιατόριο βλέπεις την Αθήνα αλλιώς

Και δοκιμάζεις ελληνική κουζίνα πειραγμένη, με τοπικά υλικά σε πιάτα που προσεγγίζουν την παράδοση με διάθεση ανατρεπτική.

Τι τρέχει με τον Nusret: H άνοδος και η πτώση του Salt Bae

Πώς ο celebrity σεφ έχασε το momentum του και τι σημαίνει αυτό για τα εστιατόριά του.