Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

Jennys Rooftop Αλέξανδρος Παπανδρέου

Μια γευστική συνάντηση υψηλών στροφών ετοιμάζει και πάλι το "Jenny’s Rooftop", το εστιατόριο στην ταράτσα του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με τον σεφ του ξενοδοχείου Δημήτρη Υψηλό, να υποδέχεται τον δημοφιλή συνάδελφό του, Αλέξανδρο Παπανδρέου, σε μια one-night-only γαστρονομική γιορτή.

Jenny's rooftop xmas

Οι δυο τους θα συναντηθούν για ένα γαστρονομικό four hands dinner αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου, υπογράφοντας πιάτα χαρακτηριστικά της μαγειρικής τους φινέτσας, σε ένα set menu έξι σταδίων δημιουργικής ελληνικότητας. Έτσι, η χορτόπιτα με χωριάτικο φύλλο πάνω σε κρέμα γραβιέρας, ένα μια μοντέρνα παραλλαγή ενός κλασικού φαβορί της ελληνικής παράδοσης, θα ανοίξει τη μοναδική αυτή βραδιά, με προτάσεις όπως το μυλοκόπι με vongole και σος από τσίπουρο, ή το στήθος κοτόπουλου ελευθέρας βοσκής με κολοκύθια και πέστο βασιλικού να παίρνουν σκυτάλη, υπογράφοντας ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι.

jennys rooftop 4 hands

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.