Γευστική συνάντηση στο "Jenny’s Rooftop"

One-night-only γαστρονομικό ραντεβού δίνουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο πολυβραβευμένος Παναγιώτης Γιακαλής και ο σεφ Θοδωρής Υψηλός, για ένα four-hands μενού υψηλών στροφών.

Γιακαλής Υψηλός Jennys Rooftop

Μια γευστική συνάντηση υψηλών πτήσεων ετοιμάζει και πάλι το "Jenny’s Rooftop", το εστιατόριο στον επάνω όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την κουζίνα του να υποδέχεται τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, αλλά και τον εξαιρετικό συνάδελφό του, Δημήτρη Υψηλό, σε μια one-night-only γαστρονομική εξτραβαγκάντσα.

Jenny’s Rooftop

Οι δυο τους θα συναντηθούν για ένα γαστρονομικό four hands dinner αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου, υπογράφοντας πιάτα χαρακτηριστικά της μαγειρικής τους φινέτσας, σε ένα set menu δημιουργικής ελληνικότητας. Έτσι, το καπνιστό χέλι με αφρό φάβας και παγωτό κρεμμύδι, ένα signature πιάτο του εστιατορίου, θα ανοίξει τη μοναδική αυτή βραδιά, με προτάσεις όπως το φιλέτο μπαρμπούνι με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ και ζωμό οστρακοειδών, ή το αρνάκι γάλακτος με μελιτζάνα μαγειρεμένη σε ζωμό πιπερόριζας να παίρνουν σκυτάλη, υπογράφοντας ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι.

Το δείπνο ξεκινά στις 8μμ, με τις κρατήσεις να είναι απαραίτητες.

Jennys Rooftop 4 hands Dinner menu

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.