Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά

Από τις 10 Μαρτίου και μετά από περίπου τρία χρόνια, το Sunday Roast επιστρέφει στο δημοφιλές εστιατόριο.

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά

Είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που καθιστούν μία σχεδόν απολαυστική ιεροτελεστία το κυριακάτικο τραπέζι: Αγαπημένα πρόσωπα, οικογένεια και φίλοι, φροντισμένος χώρος, χαρά και ξεκούραση. Και ασφαλώς, περιποιημένο φαγητό. Όλα τα παραπάνω μπλεντάρει η ομάδα του Άρη Βεζενέ με το Sunday Roast, που επανέρχεται στο εστιατόριο της οδού Βρασίδα από την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Πιάτα που αγαπήθηκαν και νοσταλγήθηκαν από το foodie κοινό, κλασσικά κυριακάτικα, μερικά νέα entries, ξυλόφουρνος, κατσαρόλα, τηγάνι και κάρβουνο – όλα μπαίνουν στη μέση για να τα δοκιμάσει η παρέα.   

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά 1

 
Από τις διάσημες πίτες του Sunday Roast (μανιταρόπιτα, κρεατόπιτα) έως το κατσικάκι με πατάτες, και από το τηγανητό κοτόπουλο με χαβιάρι έως το λαχταριστό μάγουλο με το χοντρό μακαρόνι, οι επιλογές είναι μπόλικες, καλύπτοντας εύρος γούστων και προτιμήσεων.

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά 3

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά 2

Παράλληλα και συμπληρωματικά, μια ξεχωριστή λίστα κοκτέιλ και κρασιού έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Sunday Roast. Προτάσεις που έχουν επιλεγεί αποκλειστικά για το Sunday Roast και για να συμπληρώσουν την κυριακάτικη έξοδο - από λευκά και αρωματικά ροζέ έως πλούσια ερυθρά που θα υπάρχουν διαθέσιμα σε ποτήρι και σε φιάλη. Τα cocktails έχει αναλάβει η ομάδα του 'Birdman Japanese Pub+Grill'.


Info

Από 13.00-18.00 (last call 17.30)
Κρατήσεις: +302107232002 / reservations@vezene.gr  
Online: www.vezene.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.