To Dine Athens επιστρέφει

To Restaurant Week της Αθήνας επανέρχεται για 8η χρονιά.

To Dine Athens επιστρέφει για το 2024

Το Dine Athens by Alpha Bank, το ετήσιο γαστρονομικό ραντεβού που οργανώνει η Τράπεζα σε συνεργασία με τη Mastercard, επιστρέφει ανανεωμένο από τις 4 έως τις 24 Μαρτίου 2024. Για 8η χρονιά, η εκδήλωση δίνει στο αθηναϊκό κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας και να επωφεληθεί από προνομιακές τιμές.

Ο κατάλογος των εστιατορίων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση έχει διευρυνθεί σημαντικά, ξεπερνώντας τα 130, περιλαμβάνει όλα τα νέα ονόματα στον χώρο της εστίασης και μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη κουζίνας. Επιπλέον, στα πολλά παράλληλα events και masterclasses έχει προστεθεί η μοναδική ευκαιρία για ένα complimentary δείπνο δύο ατόμων σε εστιατόρια με αστέρι Michelin, συνθέτοντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία ειδικά για τους κατόχους των καρτών Alpha Bank Mastercard.

Στα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Dine Athens by Alpha Bank, προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30, €60, καθώς και €80 ανά άτομο σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους των καρτών Alpha Bank Mastercard παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Ακόμα περισσότερες επιλογές και γευστικές προτάσεις

Η εκδήλωση-θεσμός για τον χώρο της εστίασης μας καλεί φέτος να δοκιμάσουμε και νέα είδη κουζίνας. Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν διεθνή, ελληνική, ελληνική δημιουργική, ιταλική, γαλλική, μεσογειακή και μεξικάνικη κουζίνα αλλά και fusion, ασιατική, ταϊλανδέζικη, ινδική, λατινοαμερικάνικη, περουβιανή, ιαπωνική, τσέχικη-σλοβάκικη και American style-burgers. Φυσικά, δεν λείπουν οι vegetarian και vegan επιλογές.

Παράλληλα, οι κάτοχοι των καρτών Alpha Bank Mastercard μπορούν να λάβουν μέρος σε αποκλειστικά events και γευστικές εμπειρίες, όπως μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (cooking masterclasses), οινογευσίες (wine tasting journeys), meet the chef dining experiences και Michelin Star Chef Nights, ενώ στο πλαίσιο των dine art experiences συνδυάζονται η γνώση και η γαστρονομία, μέσα από ξενάγηση και γεύμα στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Βιωσιμότητα και κοινωνική προσφορά

Η Alpha Bank, έχοντας τη βιωσιμότητα ως βασική προτεραιότητα στη συνολική λειτουργία και τις δραστηριότητές της, έδωσε για άλλη μία χρονιά έμφαση στην ένταξη vegan, vegetarian και εποχικών εναλλακτικών μενού στο Dine Athens που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Mastercard, καθώς και στην επιλογή εστιατορίων με low waste πολιτικές για μείωση των απορριμμάτων και αποκλειστική χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού για την εκτύπωση των καταλόγων.

Επίσης, ο θεσμός του Dine Athens by Alpha Bank στηρίζει και φέτος τους σκοπούς της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης "Μπορούμε" για την καθημερινή ενίσχυση απόρων μέσω του προγράμματος "Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη".

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους στα εστιατόρια και στις ειδικές εκδηλώσεις που επιθυμούν, μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.