'Zano' και το μεσημέρι

Το εστιατόριο του Κολωνακίου σε περιμένει και για lunch, το Σαββατοκύριακο.

Το εστιατόριο Zano

Σε σκηνογραφία Αντώνη Καλογρίδη και κάπου ανάμεσα στο κοσμοπολίτικο μπιστρό και το μητροπολιτικό ρεστοράν, το 'Zano' θεωρείται, απολύτως δικαιολογημένα, μία από τις πιο κομψές προτάσεις φαγητού στην ευρύτερη περιοχή Κολωνακίου και περιχώρων. 

Αφού ο επισκέπτης εντυπωσιαστεί αρχικά από το blend του μάρμαρου με το μέταλλο και από τη στενή σχέση που αναπτύσσουν τα λευκοστρωμένα τραπέζια με τις ιδιαίτερες συνθέσεις και λεπτομέρειες, θα δοκιμάσει μία ελληνόστροφη κουζίνα που επιμελείται ο Γιάννης Κιόρογλου και εκτελεί ο Μάριος Μιχαηλίδης.

Ο Γιάννης Κιόρογλου στην κουζίνα του Zano

Πιάτα όπως το crispy carpaccio, οι κροκέτες παστουρμά, το χταπόδι με μαρμελάδα κάππαρης, το signature σασίμι με ψάρι ημέρας και οι παπαρδέλες παστιτσάδα έχουν εξελιχθεί σε σουξέ, ανάμεσα σε αρκετές ακόμη και εξίσου ενδιαφέρουσες προτάσεις. 

Πλέον, όλα τα καλούδια του καταλόγου μπορεί να τα δοκιμάσει κανείς και το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου, καθώς το 'Zano' θα υποδέχεται από εδώ και στο εξής, από τις 12.00, παλιούς και νέους φίλους. Για lunch στην Αναγνωστοπούλου λοιπόν. 'Η μάλλον, και για lunch.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Zano Athens

Αναγνωστοπούλου 1, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.