"Iguazu Athens": Καλωσήρθατε στη ζούγκλα!

Ελκυστικά χρώματα και αρώματα σε ένα παιχνίδι αντιθέσεων συναντιούνται στο multiethnic στέκι της πόλης, όπου ο δρόμος πριν ή μετά την έξοδο για θέατρο θα σας οδηγήσει αβίαστα.

IGUAZU

Η πλατεία Βραζιλίας, από τις ανερχόμενες περιοχές του κέντρου και πολύ κοντά σε θεατρικές πιάτσες, κρύβει μια μικρή "ζούγκλα", με ατόφιο εξωτικό στυλ, γευστικές αντιθέσεις που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, και προχωρημένα κοκτέιλ. Με όνομα εμπνευσμένο από τους καταρράκτες που σηματοδοτούν τα όρια Βραζιλίας, Αργεντινής και Παραγουάης, το πολύ δημοφιλές "Iguazu Athens" ξεχωρίζει για το πρωτότυπο design και την ολοήμερη εμπειρία με τροπικό πρόσημο που προσφέρει. 

IGUAZU

IGUAZU

Από εδώ κάνεις ένα πέρασμα για να απολαύσεις υπό το άγρυπνο βλέμμα του πολυφωτογραφημένου γορίλα, που επιβλέπει τη σάλα, από το πρωί, ποιοτικό καφέ και πηχτή ζεστή ή κρύα σοκολάτα, ποικιλία από τσάι, χυμούς και smoothies με μια γκάμα επιλογών για brunch, που είναι ενδιαφέρον κεφάλαιο από μόνο του. Ένα smoothie "Brasiliana" με ανανά, passion fruit, φράουλες, κράνμπερι, γκρέιπφρουτ, μέλι και τσάι, χυμοί ή βραζιλιάνικος καφές, παρέα με ελαφριά ή πιο χορταστικά σνακ όπως γιαούρτι με γκρανόλα, φρούτα και superfood mix, bao, pizza, τσιαπάτα, tortilla και club sandwich και burgers, όλα με ιδιαίτερες γευστικές αποχρώσεις, δίνουν τον τόνο στα σνακ. Το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν πιάτα με φίνες πινελιές και εντάσεις όπως ο τρυφερός ψητός τόνος, με νουντλς, φύκια, ρόκα και παρμεζάνα, το rib eye Black Angus Αργεντινής με ψητό ανανά και ροκφόρ, τα μοσχαρίσια short ribs με σάλτσα teriyaki αλλά και ενδιαφέρουσες χορτοφαγικές προτάσεις. 

IGUAZU

IGUAZU

Το βράδυ, τα φώτα χαμηλώνουν, η εξωτική σάλα υποδέχεται τους θαμώνες σε party mood και η κουζίνα προσαρμόζεται στην ατμόσφαιρα και την ώρα με ευρεία γκάμα βραζιλιάνικων sushi rolls, signature sashimi, προτάσεων θαλασσινής ωμοφαγίας αλλά και καλοδουλεμένων πιάτων με ειδικές κοπές. Η μπάρα σιγοντάρει με κοκτέιλ εμπνευσμένα από τους εντυπωσιακότερους καταρράκτες του πλανήτη, στα σύνορα της Αργεντινής και της Βραζιλίας, με signature γεύσεις που σε ταξιδεύουν στις ζούγκλες του Αμαζονίου, στην παραλία της Ιπανέμα, στο καρναβάλι του Ρίο και στους δρόμους του Μπουένος Άιρες.

IGUAZU

Περισσότερες πληροφορίες

Iguazu Athens

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.