Στο "Poseidon Athens Hotel" ο Άγιος Βαλεντίνος μάς ταξιδεύει με θέα στον Σαρωνικό

Με ένα συναρπαστικό μενού με τα υλικά του έρωτα να πρωταγωνιστούν και θαλασσινό φόντο γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων το ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου.

Poseidon Athens Hotel Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλετε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο στο φουλ, το "Poseidon Athens Hotel", το ανακαινισμένο ξενοδοχείο σε θέση - κλειδί πάνω στην Αττική ακτογραμμή, στην Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, έχει σχεδιάσει ένα μενού που κλέβει τις εντυπώσεις στο εντυπωσιακό roof garden.

Must επιλογή για τις ημέρες και τις νύχτες που θέλουμε να αφήσουμε τη ματιά μας να ταξιδέψει στον θαλασσινό ορίζοντα παρέα με γεύσεις που σέβονται και περιποιούνται τον επισκέπτη, το "Poseidon Athens Hotel" έχει δημιουργήσει ειδικά για το δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου ένα γευστικό ταξίδι με τα χρώματα, τα αρώματα και τα αφροδισιακά υλικά που απαιτεί η περίσταση.

ξενοδοχείο Poseidon Athens Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το μενού (€ 50 το άτομο) περιλαμβάνει πιάτα όπως το ριζότο παντζαριού με κορυφές από πράσινα σπαράγγια, μους φέτας, τσιπς από ψητό παντζάρι, πιπέρι Sichuan και πούδρα καρυδιού, το κοτόπουλο φιλέτο με καπνιστή πανσέτα, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα, πατάτες dauphinoise και ψητά λαχανάκια Βρυξελλών σε σάλτσα μανιταριών αρωματισμένη με λάδι μαύρης τρούφας και η έξτρα σέξι σοκολατένια καρδιά από biscuit red velvet, κρέμα patisserie με βανίλια Μαδαγασκάρης, κεράσι Amarena, coulis από κόκκινα φρούτα και ζαχαρωμένα ροδοπέταλα!

Poseidon Athens Hotel Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Live μουσική με σαξόφωνο και photo corner για να απαθανατίσετε και επισήμως τη βραδιά δίνουν έξτρα festive τόνο, ενώ αν θέλετε να απογειώσετε την εμπειρία μπορείτε πάντα να κλείσετε κάποιο από τα ατμοσφαιρικά δωμάτια στις ειδικές τιμές για τη βραδιά και να επιμηκύνετε την απόλαυση.

Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: 2109872000, poseidonhotel.com.gr/valentine/
Λεωφόρος Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.