Στο "NEW Hotel" η γαστρονομία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι art

Γιορτάζουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

"Love is the greatest refreshment in life" έλεγε ο Pablo Picasso και γιορτάζοντας αυτή τη μοναδική πηγή ανανέωσης που μας προσφέρει ο έρωτας, το "NEW Hotel", το εμβληματικό art & design hotel του αθηναϊκού downtown δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τόλμη και φαντασία. Στις 14 Φεβρουαρίου, λοιπόν, το "NEW Hotel" μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Ο έρωτας και η τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της ιστορίας, με τον έρωτα να αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και την τέχνη όχι μόνο να αποτυπώνει αλλά και να δημιουργεί συναισθήματα. Επίσης, η αλήθεια είναι πως ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι και στο κατεξοχήν design-oriented ξενοδοχείο της πόλης, με την υπογραφή του κορυφαίου Estudio Campana, το ατμοσφαιρικό upcycle περιβάλλον του Art Lounge Rooftop, με φόντο τη φωτισμένη πόλη, βάζει το καλύτερο σκηνικό για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

Γιορτάζοντας τον έρωτα και τις "διαδρομές" του, στις 14 Φεβρουαρίου ο Executive Chef του "NEW Hotel", Μπάμπης Κουντούρης, υπογράφει ένα ξεχωριστό μενού που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτή τη βραδιά συνδυάζοντας απροσδόκητες, αλλά αρμονικές γευστικές προτάσεις, όπως το ψητό καλαμάρι με ριζότο παντζαριού και πορτοκάλι, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ καρότου και λικέρ βιολέτας.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

Η γαστρονομία, αλλά και οι σχέσεις "απαιτούν" λεπτές ισορροπίες, δυνατές εκπλήξεις και εμπνευσμένους συνδυασμούς και τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στο "NEW Hotel" θα μας πείσουν για του λόγου το αληθές.

Valentine’s Μενού

Καλωσόρισμα του Chef
Αρτοσκεύασμα
Χτένια ταρτάρ
πράσινο μήλο, σαλικόρνια, φιστίκι Αιγίνης, vinaigrette λευκού κρασιού, χαβιάρι Oscietra
Καλαμάρι ψητό
ριζότο παντζαριού, πορτοκάλι, ελιές Καλαμών
Ispahan sorbet
βατόμουρο, τριαντάφυλλο, lychee
Μοσχαρίσιο φιλέτο
πουρές καρότου, κρεμμύδι, λικέρ βιολέτας
Pre-dessert
Black Forest
μους πικρής σοκολάτας, Amarena compote, sorbet από κεράσι Morello

NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)

Κρατήσεις: +30 210 3273170, +30 6946 379500 και εδώ.
Instagram: @yeshotelsgroup@artlounge_restaurant | Facebook: @YesHotels | ΤικΤοκ: @yes_hotels | Twitter: @YesHotelsGroup | LinkedIn: @YES! Hotels Group

Hashtags: #ArtLoungeRestaurant #ArtLoungeRooftop #YESHotelsGroup #ContemporaryHotels #DesignHotels

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.