Στο 'Beefbar Athens' για τα signature πιάτα του brand

Ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων μέσα από το Beefbar Experience Menu.

Beefbar Athens Experience μενού

Το εστιατορικό δημιούργημα του entrepreneur Riccardo Giraudi ξεκίνησε από το Μόντε Κάρλο και εξαπλώθηκε σε παγκόσμιες μητροπόλεις καθώς και κάποιους εκ των πιο δημοφιλών lifestyle προορισμών του πλανήτη. Προφανώς, ένα 'Beefbar' δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την αθηναϊκή Ριβιέρα. Το 'Beefbar Athens' μεταφέρει στους επισκέπτες της Αθήνας αλλά και τους εντός των τειχών παροικούντες τη φιλοσοφία του, με elegant κρεατοφαγικές προτάσεις και ξεχωριστό ambience.

Αυτή τη φορά, σου δίνει μία ακόμη αφορμή για να μπεις κάτω από τη γαστρονομική ομπρέλα που ανοίγεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της πρωτεύουσας, με το Beefbar Experience Menu.

Beefbar Athens Experience μενού 4

Πρόκειται για ένα ειδικό μενού με τα signature Beefbar πιάτα: Τα mini big K (τα signature mini burgers με Kobe beef), τα lobster tacos, ο γύρος από Kobe αλλά και οι ιδιαίτερες kale και salmon salads, είναι μόνο μερικά από τα (κυρίως street food φιλοσοφίας) πιάτα του Experience Menu που μπορεί να 'τιμήσει' κάποιος.

Beefbar Athens Experience μενού 2

Beefbar Athens Experience μενού 1

Από τις comfort food προτάσεις με luxury twist, σημείο αναφοράς για το 'Beefbar Athens', δε γινόταν να λείπουν μεταξύ άλλων το paradis pepper filet (το μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα από πιπέρι και Paradise σως πιπεριού), η μοσχαρίσια tagliata, αλλά και το νέο Big K με την ανατρεπτική Beefbar Relais Sauce. Το φιλέτο τσιπούρας είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια γευστική και ταυτόχρονα ανάλαφρη επιλογή. Το κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων "κλείνει" με τα εντυπωσιακά επιδόρπια: το gelato Mantecato με τα λαχταριστά toppings ή την τριλογία από χειροποίητες τάρτες.

Beefbar Athens Experience μενού 3

Το Experience Menu είναι διαθέσιμο από τις 4 Δεκεμβρίου (καθημερινά, για τις κρατήσεις των 19:00 & 19:30, με τη σχετική αναφορά για το Experience Menu κατά την τηλεφωνική κράτηση) στην τιμή των €65/άτομο, συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κρασί (με επιπλέον €10/ποτήρι).

Αυτό το tailor made μενού θα ανανεώνεται κάθε μήνα, με σκοπό να παρέχει στους πιστούς φίλους του 'Beefbar Athens' μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.