Το "Matsuhisa Athens" περνάει το brunch στο επόμενο επίπεδο

Το εστιατόριο – προορισμός του Αστέρα Βουλιαγμένης καλεί τους λάτρεις των high end γεύσεων σε ένα νέο σαββατοκυριακάτικο γευστικό προσκύνημα, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που επαναπροσδιορίζει την έννοια του brunch.

Matsuhisa Athens

Μια διαφορετική brunch εμπειρία έχει σχεδιάσει το πολυβραβευμένο "Matsuhisa Athens" στον Αστέρα Βουλιαγμένης, με το εστιατόριο – προσκύνημα των Nobu lovers, αλλά και των λάτρεων των high end γεύσεων γενικότερα, να μας καλεί σε μια καλοφαγική εμπειρία που επανακαθορίζει την έννοια της σαββατοκυριακάτικης απόλαυσης.

Matsuhisa Athens

Νέα signature πιάτα και δημιουργίες που ισορροπούν με χάρη ανάμεσα στην ιαπωνική παράδοση και τη νοχελική γοητεία του brunch, συνθέτουν το νέο μενού του "Matsuhisa Athens", που θα σερβίρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τη 1μμ, στο εμβληματικό εστιατόριο.

Από το Wagyu Katsu Sando μέχρι το Skirt Steak Black Angus και το Donburi με chirashi, σολομό ή τόνο, το ανανεωμένο μενού του Executive Sushi Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Executive Chef Θωμά Κουράκου θα μυήσουν τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό brunch experience, ενώ το άνετο περιβάλλον του "Matsuhisa Athens", με την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ολοκληρώσουν την εμπειρία.

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510
www.matsuhisaathens.com
Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Matsuhisa Athens στο Facebook & Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.