To Nobu Food Festival επιστρέφει στην Αθήνα

Ο διάσημος σεφ έρχεται για το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού με τους Nobu lovers, στα αθηναϊκό του προσκυνητάρι, το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα, από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου

Nobu Matsuhisa Nobu Festival Athens 2023

Ο ηγέτης της ιαπωνοπερουβιανής γευστικής επανάστασης, Nobu Matsuhisa, επιστρέφει στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού με τους λάτρεις τις fusion γευστικής του πανδαισίας, στο "Matsuhisa Athens". Ο γαστρονομικός megastar θα φέρει τη δημιουργική του βιρτουοζιτέ στην πιο όμορφη βεράντα της αθηναϊκής ριβιέρας από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου, για το Nobu Food Festival, με το ειδυλλιακό Umi Bar και τα signature cocktails του σε ετοιμότητα, και τη μαγική θέα του Αστέρα Βουλιαγμένης στο υπόβαθρο.

Nobu Matsuhisa Athens 2023

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival, ο διάσημος chef θα βρίσκεται στο "Matsuhisa Athens" για να υποδεχθεί τους επισκέπτες με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του, να ανακαλύψουμε την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες του και να εμπλουτίσουμε τη γνώση μας όχι μόνο γύρω από τη nikkei κουλτούρα που φέρνει στο πιάτο ο σπουδαίος maestro, αλλά και για το μέλλον μιας γαστρονομικής τάσης για τον οποία ο Nobu αποτελεί αδιαμφισβήτητο leader.

Επιπλέον, για όσους αναζητούν μια πραγματικά πολύτιμη ανάμνηση, τα υπογεγραμμένα αντίτυπα των βιβλίων του Nobu θα είναι κάτι που θα κρατήσετε για πάντα.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.