Ο "Jerar" υποδέχεται τον "Hasika"

Ή αλλιώς η δημιουργική εκδοχή της κρητικής γεύσης κατασκηνώνει στο φευγάτο Greco-fusion εστιατόριο της Δάφνης από 20 έως και 24 Ιουνίου, για ένα pop-up που θα ανανεώσει την παλέτα της ελληνικής δημιουργικής γεύσης.

Ο Μιχάλης Χάσικος αναπολεί τα ρακοκάζανα και μας φτιάχνει χοχλιούς με ξινόχοντρο

Με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2023 να έχει μόλις προστεθεί στη μακρά λίστα διακρίσεών του, το "Hasika", το ανατρεπτικό εστιατόριο του chef-patron Μιχάλη Χάσικου, μετακομίζει από το Ρέθυμνο στη Δάφνη, για να… κατασκηνώσει από τις 20 έως και τις 24 Ιουνίου στο "Jerar", τη γαστρονομική έδρα του Χάρη Νικολούζου, που μετά από μακρά πορεία σε κορυφαία εστιατόρια των Κυκλάδων, γράφει τη νέα σελίδα της ελληνικής μπιστρονομίας στο μαγνητικό off Broadway στέκι του.

Σε ένα pop-up 5 ημερών, το "Hasika" θα φέρει στην Αθήνα τη γευστική κουλτούρα και τη δημιουργική ματιά με την οποία έδωσε νέα πνοή στην κρητική παράδοση, συστήνοντας στο κοινό του "Jerar" πιάτα εμπνευσμένα από το ευρηματικό του παλμαρέ, όπως η χανιώτικη κρεατότουρτα με ξινομυζήθρα και πηχτόγαλο, ο μουσακάς χταπόδι και το τσιγαριαστό αρνάκι με πλιγούρι, ή οι γαρίδες "σαγανάκι" σε αριάνι, με ντομάτα, φέτα, χαβιάρι μαύρου σκόρδου και παξιμάδι χαρουπιού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ανακαλύπτοντας την Κεφαλονίτικη γαστρονομία στο "Makedonia Palace"

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/05/2024

Ταλαντούχοι Έλληνες θαυματοποιοί στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Πάρη Τζιμτζαλή, Senior Sous chef στο εμβληματικό "St John Bread and Wine" στο Λονδίνο, σ' ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Καρίμαλη.

Πώς μία από τις κορυφαίες ελληνικές μπύρες νοστιμίζει με θαλασσινό αλάτι

Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.