Οι σεφ του καλοκαιριού μάς χαρίζουν ένα συναρπαστικό χάρτη γεύσεων

Από τα βραβευμένα γαστρονομικά εστιατόρια της Σαντορίνης μέχρι τις παραδοσιακές ταβέρνες των Δωδεκανήσων και της Κρήτης κι από τις εκπλήξεις του Ιονίου μέχρι τα παράλια της Πελοποννήσου, ένας συναρπαστικός χάρτης γεύσεων περιμένει τους foodies.

Οι σεφ του καλοκαιριού

Η γαστρονομική σκηνή της καλοκαιρινής Ελλάδας γνωρίζει μια άνευ προηγουμένου ανάπτυξη, με τα γνωστά ονόματα να εξελίσσονται διαρκώς και νέες αφίξεις να ανανεώνουν το δυναμικό της. Από τα βραβευμένα γαστρονομικά εστιατόρια της Σαντορίνης μέχρι τις παραδοσιακές ταβέρνες των Δωδεκανήσων και της Κρήτης κι από τις εκπλήξεις του Ιονίου μέχρι τα παράλια της Πελοποννήσου, ένας συναρπαστικός χάρτης γεύσεων περιμένει τους foodies. Στις σελίδες που ακολουθούν, παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο ξεχωριστά εστιατόρια του καλοκαιριού και ζητάμε από τους σεφ τους να μας μυήσουν στα μυστικά τους.

Δείτε το αφιέρωμα για τoυς σεφ του καλοκαιριού εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
15/09/2025

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.