Ο Γιάννης Παρίκος ταξιδεύει την ελληνική κουζίνα στο Λος Αντζελες

Με πλειάδα ελληνικών γεύσεων στις αποσκευές του ο σεφ ταξιδεύει στην πόλη των Αγγέλων.

Γιάννης Παρίκος

Ο Γιάννης Παρίκος, σεφ που στις μέχρι σήμερα συνεργασίες του έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα γαστρονομικής γραφής, θα συστήσει την ελληνική κουζίνα στο Beverly Hills σε εκδήλωση που διοργανώνει η ομάδα "Chef Labs" στις 21 και 22 Απριλίου. Μαθαίνουμε από τον σεφ ότι στα τραπέζια των περίπου 400 καλεσμένων του διημέρου, θα παρελάσουν πιάτα ενός set menu 12 σταδίων με χαρακτηριστικές γεύσεις της εθνικής μας κουζίνας όπως η σούπα "ελληνικής σαλάτας", τα γεμιστά με ρύζι, κουκουνάρι και μους φέτας, οι κροκέτες με μοσχαρίσια ουρά, ντολμάδες με λάχανο σαβόι γεμιστό με γαρίδες, μουσακά με μοσχαρίσια μάγουλα και τσιπς πατάτας και μπακλαβά, όλα αποτυπωμένα με σύγχρονη ματιά. 

Η εκδήλωση είναι μέρος ενός project όπου φιλοξενούνται σεφ από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας την κουζίνα της χώρας τους με δημιουργικό τρόπο και καινοτόμες τεχνικές. To προηγούμενο event είχε φιλοξενηθεί στο εστιατόριο της ομάδας "Chef Labs ("La mesa lounge"), ωστόσο η προσεχής τοποθεσία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η δυνατή ελληνική γαστρονομική σκηνή του Λονδίνου

Μετρώντας αντίστροφα για την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στις 13 Ιουνίου, στην οποία ο αστεράτος σεφ του Λονδίνου Ασημάκης Χανιώτης θα δημιουργήσει το μενού, ρίχνουμε τους προβολείς στη αγγλική πρωτεύουσα, όπου η ελληνική γαστρονομία κερδίζει την εκτίμηση των Βρετανών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/06/2023

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023: Χειροκροτάμε την ελληνική κουζίνα με ταυτότητα αλλά και τα υποψήφια εστιατόρια

Το φετινό σαφάρι σε ολόκληρη την επικράτεια για τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας που έρχονται στις 13/6, έφερε στο φως εξαιρετικά παραδείγματα τόσο προς μίμηση όσο και προς αποφυγή. Ας δούμε λοιπόν ξανά όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χαρίζουν στην εθνική μας κουζίνα την ξεχωριστή ταυτότητα που οφείλει να έχει και μαζί τους φετινούς υποψηφίους για βράβευση.

Η μπύρα Mythos ανήκει σε όλους

Μια νέα καινοτόμα επικοινωνιακή καμπάνια μας συστήνει από την αρχή την αγαπημένη μπύρα που υπάρχει παντού δίπλα μας!

Τρία spots για ιταλικές απολαύσεις με Lurisia

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακωρύχου, είναι ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φίνες γαστρονομικές στιγμές στην πόλη.

Στη Θηρασιά, για τα κρασιά του "Μικρά Θήρα"

Τρεις σημαντικές προσωπικότητες του κρασιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το πρώτο οινοποιείο, στο μικρό νησί-αντικατοπτρισμό της Σαντορίνης.

Στον κήπο του "Nikkei Floresta"

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κολωνακίου ανανεώνει χώρο και μενού, για ένα ακόμη αξέχαστο καλοκαίρι.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Ananias Rotisserie"

Στο διανθισμένο χάρτη με τις διαδρομές για κρεατοφαγικούς προορισμούς το εστιατόριο "Ananias Rotisserie" στο Μαρούσι προσφέρει στους λάτρεις του κρέατος μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία.