Upon: Ανατρεπτικά 6 hands dinners από τον Γρηγόρη Κίκη

Με τους Παύλο Κυριάκη (exec chef του The Zillers) και Μιχάλη Χατζηκαλημέρη (exec pastry chef του FS Astir Palace) να κάνουν ποδαρικό, τα events του Γρηγόρη Κίκη στο Upon φέρνουν μια νέα, πιο casual αύρα στα γαστρονομικά ραντεβού της πόλης.

Γρηγόρης Κίκης Upon Αλέξανδρος Αλεξανδρής

Μια σειρά από διαφορετικά six hand dinners ετοιμάζει ο Γρηγόρης Κίκης για το Upon, το νέο του στέκι στην πλατεία Νταβάρη του Παλαιού Φαλήρου, υποδεχόμενος ταλαντούχους συναδέλφους του σε μια ακολουθία από events που θα διατρέξει όλη την άνοιξη. Στα 6 hand dinners του, ο συνιοδικτήτης και σεφ του νέου all day bistro των νοτίων προαστίων θα ετοιμάζει πιάτα με δημιουργικό flair τα οποία, σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζεται σε αντίστοιχες συναντήσεις, δεν θα σερβίρονται σε set menu, αλλά a la carte, δίνοντας στους fans του "Upon" τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πρωτότυπες γεύσεις στο δικό τους ρυθμό, με sharing λογική και casual διάθεση.

Στο νέο αυτό concept, ποδαρικό κάνουν ο Παύλος Κυριάκης, σεφ του πολυβραβευμένου "The Zillers", και ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης, executive pastry chef του "Four Seasons Astir Palace", την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 8μμ.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, στο μενού με τον γενικό τίτλο "Παύλος, Μιχάλης, Γρηγόρης" θα βρούμε fun δημιουργικά πιάτα όπως το Bao με γαρίδα και ταραμά, σερβιρισμένο εν είδει αφράτου flatbread, ή comfort classics όπως τα μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά (αμφότερα από τον Κίκη), αλλά και fusion δημιουργίες σαν το ταρτάρ μοσχαριού με αυγολέμονο κι αυγά ρέγγας, ή κοσμοπολίτικα classics όπως το lobster roll με μαγιονέζα japaleno (με υπογραφή Κυριάκη).

Για κλείσιμο, ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης θα ξεδιπλώσει δύο φινετσάτους συνδυασμούς, όπου σοκολάτα, ρούμι και σταφίδα από τη μία, και βανίλια, φουντούκι και προζύμι από την άλλη, θα αντιπαρατεθούν για το ρόλο του φινάλε, σε μια μονομαχία που, αν θέλετε τη συμβουλή μας, δεν χρειάζεται καν να γίνει: απλά πάρτε και τα δύο.

Upon 6 hands dinner

Περισσότερες πληροφορίες

Upon

Δημοκρατίας 33, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Πρίγκιπας" που γίνεται βασιλιάς της γεύσης

Το δημοφιλές σποτ των Εξαρχείων μεγαλώνει και εξελίσσεται, παραμένοντας μία θαυμάσια πρόταση για πριν και μετά από την πλησιέστερη θεατρική παράσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/03/2023

Bio Festival 2023: Τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα στην Τεχνόπολη

Βιολογικά προϊόντα φαγητού και ποτού, ομορφιάς και υγείας αλλά και μια σειρά από ομιλίες και workshops θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ που τιμά τη βιολογική παραγωγή.

Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Η Nico Lazaridi καλωσορίζει τα μονοποικιλιακά κρασιά Cavalieri

Ένα ολοκαίνουριο κρασί από Merlot και η νέα εσοδεία για το Assyrtiko έρχονται να εμπλουτίσουν την οικογένεια μονοποικιλιακών οίνων Cavalieri.

Τι ετοιμάζεις στο "Chicken Picnic", Παύλο Κυριάκη;

Το επιτυχημένο project που κάνει γευστικό focus στο κοτόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ.

Ο Ερβέ Προνζάτο είναι πλέον fusion και ανοίγει ένα νέο street-φουντάδικο στα Πετράλωνα

Ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ, πολιτογραφημένος στη γαστρονομική Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, δηλώνει ενθουσιωδώς κοσμοπολίτης, λατρεύει το street food και ανοίγει στα Πετράλωνα το ψαγμένο street-φουντάδικο "Hawker".