Στο "Mercato" θα βρεις το πιο πλούσιο brunch για την Καθαρά Δευτέρα

Το ειδικό μενού για την Καθαρά Δευτέρα επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Σπύρος Γεωργάκης.

Brunch Mercato Καθαρά Δευτέρα 2023

Για τα όσα -πληθωρικά και νόστιμα- συμβαίνουν κάθε Κυριακή στο εστιατόριο "Mercato" του "Four Seasons Athens", έχεις διαβάσει εδώ. Με την αφορμή της Καθαρής Δευτέρας, το fine comfort ιταλιάνικο σποτ ετοιμάζει τόσο για τους διαμένοντες του ξενοδοχείου όσο και για τους εξωτερικούς επισκέπτες ένα ξεχωριστό brunch με νηστίσιμα πιάτα.

Το ειδικό μενού για την Καθαρά Δευτέρα επιμελήθηκε ο ταλαντούχος σεφ Σπύρος Γεωργάκης, καταφέροντας να ενώσει την υψηλή γαστρονομία με την παράδοση, σε ένα ακόμη γενναιόδωρο μεσημεριανό γεύμα.

Brunch Mercato Καθαρά Δευτέρα 1

Στο πλούσιο, νηστίσιμο brunch του "Mercato" θα βρεις μεταξύ άλλων χειροποίητη λαγάνα, αφράτη ταραμοσαλάτα, στρείδια και premium θαλασσινά εδέσματα, φρέσκα ζυμαρικά με καραβίδες, ριζότο με γαρίδες και φυσικά παραδοσιακά ντολμαδάκια. 


Info

Το special brunch του Mercato για την Καθαρά Δευτέρα 2023 θα σερβίρεται από τις 13:00 έως τις 16:30. 
Τιμή: €95/ άτομο.
Για κρατήσεις, τηλ. 210 8901199.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταβέρνα του Κατσόγιαννου

Η παλαιότερη ταβέρνα της Δραπετσώνας αποπνέει μια γοητευτική και αυθόρμητα σκηνογραφημένη παλιομοδίτικη νοσταλγία. Λειτουργεί από το 1930 και μαγειρεύει πολύ νόστιμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
24/03/2023

Four hands βραδιά υψηλής γαστρονομικής φινέτσας στο "MFlavours"

Ο Executive Chef του ξενοδοχείου "Athens Capital Hotel-MGallery Collection", Δημήτρης Μπούτσαλης, υποδέχθηκε τον μισελενάτο σεφ Clément Convard στη λαμπερή σάλα του "MFlavours", για ένα γαστρονομικό ντουέτο που εντυπωσίασε με την ελληνογαλλική του γευστική συγχορδία.

Δοκιμάσαμε τις νέες "Loco" γεύσεις

Ανανεωμένη βρήκαμε την μεξικάνικη γιορτή που σερβίρει το δημοφιλές στέκι της οδού Καλαμιώτου υπό την επιμέλεια του βραβευμένου Αθηναγόρα Κωστάκου.

Ανανεώνουμε τη ζωή στο γραφείο με τη βοήθεια της Nespresso Professional

Μια ποιοτική κούπα καφέ μπορεί να κάνει θαύματα στην καθημερινότητά μας, και οι επαγγελματικές κάψουλες της Nespresso Professional είναι εδώ για να προσφέρουν ακριβώς αυτό.

Μία νέα γαστρονομική εμπειρία από το "Soil" στο Αλεποχώρι

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο και ο Τάσος Μαντής ανοίγουν τον κήπο τους στο κοινό.

Η σεφ Ελένη Σαράντη είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτό που φαίνεται

Επικεφαλής της all-female κουζίνας του "Lost Athens", αλλά και υπεύθυνη όλων των γεύσεων των ξενοδοχείων "Selina" στην Ελλάδα, η Ελένη Σαράντη ξεκίνησε από το fine dining για να μεσουρανήσει στο fine comfort, αποδεικνύοντας ότι και στον κόσμο των κουζινών, δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Πού θα φας τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

Μπακαλιάροι για κάθε γούστο, για να τιμήσεις το επίσημο πιάτο της εθνικής γιορτής.