Στο "Mercato" θα βρεις το πιο πλούσιο brunch για την Καθαρά Δευτέρα

Το ειδικό μενού για την Καθαρά Δευτέρα επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Σπύρος Γεωργάκης.

Brunch Mercato Καθαρά Δευτέρα 2023

Για τα όσα -πληθωρικά και νόστιμα- συμβαίνουν κάθε Κυριακή στο εστιατόριο "Mercato" του "Four Seasons Athens", έχεις διαβάσει εδώ. Με την αφορμή της Καθαρής Δευτέρας, το fine comfort ιταλιάνικο σποτ ετοιμάζει τόσο για τους διαμένοντες του ξενοδοχείου όσο και για τους εξωτερικούς επισκέπτες ένα ξεχωριστό brunch με νηστίσιμα πιάτα.

Το ειδικό μενού για την Καθαρά Δευτέρα επιμελήθηκε ο ταλαντούχος σεφ Σπύρος Γεωργάκης, καταφέροντας να ενώσει την υψηλή γαστρονομία με την παράδοση, σε ένα ακόμη γενναιόδωρο μεσημεριανό γεύμα.

Brunch Mercato Καθαρά Δευτέρα 1

Στο πλούσιο, νηστίσιμο brunch του "Mercato" θα βρεις μεταξύ άλλων χειροποίητη λαγάνα, αφράτη ταραμοσαλάτα, στρείδια και premium θαλασσινά εδέσματα, φρέσκα ζυμαρικά με καραβίδες, ριζότο με γαρίδες και φυσικά παραδοσιακά ντολμαδάκια. 


Info

Το special brunch του Mercato για την Καθαρά Δευτέρα 2023 θα σερβίρεται από τις 13:00 έως τις 16:30. 
Τιμή: €95/ άτομο.
Για κρατήσεις, τηλ. 210 8901199.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αφιέρωμα: Ταβέρνες και εστιατόρια για την Τσικνοπέμπτη

Από παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα steak restos μέχρι σταθερά upscale στέκια κρεατοφαγίας και σουβλατζίδικα με οινικές αναζητήσεις: από όλα εκείνα τα σημεία της πόλης, δηλαδή, που τιμούν στο κρέας σε όλες τις μορφές του και ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν για την Τσικνοπέμπτη, ανάβοντας τα κάρβουνα και προετοιμάζοντας τις σχάρες τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/03/2024

To Dine Athens επιστρέφει

To Restaurant Week της Αθήνας επανέρχεται για 8η χρονιά.

4 παλιές ψαροταβέρνες της Αττικής - αφορμή για εκδρομή που αξίζει να κρατήσεις μυστικό

Ταβερνάκια με προσωπικότητα σε γραφικούς προορισμούς, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την πόλη.

Νέος executive chef, νέα μενού και νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο "Rooftop" του "St. George Lycabettus"

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος executive chef στο 'Elaia' του 'Kapsaliana Village'

Αλλαγή σκυτάλης στο βραβευμένο εστιατόριο του κρητικού χωριού-ξενοδοχείου.

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.