Πήρες το καπελάκι σου και έφυγες για το "Andaman"!

To εξωτικό bar restaurant των Κάτω Πετραλώνων κλείνει 9 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με ένα εντυπωσιακό hat party.

Andaman

Το thai στέκι με την εντυπωσιακή σάλα και την περιστοιχισμένη από τροπικά φυτά ταράτσα με τα "πουλιά του παραδείσου", που βλέπει την Πειραιώς και τα σπίτια των Πετραλώνων από ψηλά, έκλεισε τα 9 και γιορτάζει με ένα εμπνευσμένο επετειακό πάρτυ στις 27 Ιανουαρίου. Το χαρακτηριστικό ψάθινο καπέλο που φορούν οι γηγενείς της Ταϊλάνδης, γίνεται το σύμβολο της βραδιάς και προ(σ)καλεί τους θαμώνες να φορέσουν το δικό τους ιδιαίτερο καπέλο εμπνευσμένο από την αγαπημένη τους εποχή. 

Διαβάστε Επίσης

Καπέλα Fedora Panama bucket, μπερέδες ή καπέλα εμπνευσμένα από τις μοντέρνες χήρες και τον Great Gatsby θα παρελάσουν στους τρεις ορόφους για να συναντηθούν στον 1ο όροφο όπου θα χορέψουν στους ρυθμούς ενός house ποτ πουρί με τον Alex McLovin στην κονσόλα σε έναν ιδιαίτερο χώρο που θα ανοίξει ειδικά για την περίσταση. Από τη βραδιά φυσικά δεν θα λείπουν απολαυστικές προτάσεις ταϊλανδέζικης κουζίνας ενώ και η μπάρα θα έχει ενεργό ρόλο συμπληρώνοντας τα party vibes. Μην το χάσετε!

Περισσότερες πληροφορίες

Andaman

Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.