Πήρες το καπελάκι σου και έφυγες για το "Andaman"!

To εξωτικό bar restaurant των Κάτω Πετραλώνων κλείνει 9 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με ένα εντυπωσιακό hat party.

Andaman

Το thai στέκι με την εντυπωσιακή σάλα και την περιστοιχισμένη από τροπικά φυτά ταράτσα με τα "πουλιά του παραδείσου", που βλέπει την Πειραιώς και τα σπίτια των Πετραλώνων από ψηλά, έκλεισε τα 9 και γιορτάζει με ένα εμπνευσμένο επετειακό πάρτυ στις 27 Ιανουαρίου. Το χαρακτηριστικό ψάθινο καπέλο που φορούν οι γηγενείς της Ταϊλάνδης, γίνεται το σύμβολο της βραδιάς και προ(σ)καλεί τους θαμώνες να φορέσουν το δικό τους ιδιαίτερο καπέλο εμπνευσμένο από την αγαπημένη τους εποχή. 

Διαβάστε Επίσης

Καπέλα Fedora Panama bucket, μπερέδες ή καπέλα εμπνευσμένα από τις μοντέρνες χήρες και τον Great Gatsby θα παρελάσουν στους τρεις ορόφους για να συναντηθούν στον 1ο όροφο όπου θα χορέψουν στους ρυθμούς ενός house ποτ πουρί με τον Alex McLovin στην κονσόλα σε έναν ιδιαίτερο χώρο που θα ανοίξει ειδικά για την περίσταση. Από τη βραδιά φυσικά δεν θα λείπουν απολαυστικές προτάσεις ταϊλανδέζικης κουζίνας ενώ και η μπάρα θα έχει ενεργό ρόλο συμπληρώνοντας τα party vibes. Μην το χάσετε!

Περισσότερες πληροφορίες

Andaman

Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.