Γαστρονομικός αέρας στο "Geco" του "Gatsby Athens"

Το νέο εστιατόριο «Geco» φέρνει γαστρονομικές προσδοκίες υψηλών στροφών στην καρδιά της Αθήνας, με τις υπογραφές του Νίκου Ρούσσου και της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στην ούγια του μενού που επιμελείται ο executive chef του ξενοδοχείου «Gatsby», Παναγιώτης Φλάκας.

Geco Gatsby Athens Χιλιαδάκη Ρούσσος Φλάκας

Ραντεβού της υψηλής γαστρονομίας με την αστική κομψότητα σχεδιάζει να κλείσει το εστιατόριο "Geco" του πεντάστερου ξενοδοχείου "Gatsby Athens", φέρνοντας τη δημιουργική υπογραφή του Νίκου Ρούσσου και της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στο Κέντρο της Αθήνας, από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου. Το δίδυμο του θρυλικού "Funky Gourmet" (2 Χρυσοί Σκούφοι και 2* Michelin) θα συμπράξει με του executive chef του ξενοδοχείου, και πολυβραβευμένο superyacht chef, Παναγιώτη Φλάκα, για ένα comfort all day menu υψηλών δημιουργικών στροφών και fun παρεΐστικης διάθεσης, που αναμένεται να ξεδιπλώσει ολοένα περισσότερα από τα πολλά του πρόσωπα στις ημέρες που έρχονται.

Geco Gatsby Athens Χιλιαδάκη Ρούσσος Φλάκας

Η αρχή, πάντως, γίνεται  με ένα bar food menu ιδανικό για τα breaks μας από το shopping στο κέντρο της Αθήνας, για απογευματινά aperitif και φυσικά για πολλά late night drinks. Ξεχωριστές επιλογές αποτελούν οι μπρουσκέτες σε μορφή μπάρας με φρέσκο ταραμά και αυγοτάραχο, ή το kebab τόνου που φτιάχνουμε μόνοι μας τυλίγοντάς το σε λαδόπιτα Ρόδου, αλλά και signature πιάτα όπως το lollipop καβουριού, το carpaccio παντζάρι και το λεμονοριγανάτο κοτόπουλο.

Geco Gatsby Athens Χιλιαδάκη Ρούσσος Φλάκας

Παράλληλα, το "Geco" θα παρουσιάζει τον δικό του ορισμό για το brunch κάθε Σαββατοκύριακο, μέσα από πιάτα που ακροβατούν μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, όπως τα αυγά με χόρτα στη σχάρα, ή το scrambled n’ kale, ενώ για τους επόμενους μήνες το εστιατόριο θα εξελίσσεται και θα αναδιαμορφώνεται συνεχώς, τόσο αρχιτεκτονικά όσο και γαστρονομικά.

Λέκκα 18, Σύνταγμα
2103216001

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.