"The Zillers": Γαστρονομική κομψότητα με σαγηνευτική θέα

Τις ημέρες των γιορτών, ο σεφ Παύλος Κυριάκης μας υποδέχεται με ακόμη πιο δυνατή γευστική φαρέτρα.

The Zillers

Με τον Χρυσό Σκούφο που αποσπά τα τελευταία χρόνια να αντανακλά τη λάμψη της φωτισμένης Ακρόπολης, τη θέα της οποίας απολαμβάνει προνομιακά η rooftop σάλα του, το "The Zillers" είναι ένα εγνωσμένης αξίας fine dining φαβορί του αθηναϊκού downtown. Τις ημέρες των γιορτών, όμως, ο σεφ Παύλος Κυριάκης μας υποδέχεται με ακόμη πιο δυνατή γευστική φαρέτρα, σχεδιάζοντας ένα δημιουργικό κρεσέντο για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (€ 190 και € 240/άτομο, αντίστοιχα).

Δυο βραδιές τις οποίες το "The Zillers" θα γιορτάσει με δύο διαφορετικά μενού 10 σταδίων, όπου πιάτα όπως η σούπα αγκινάρας Ιερουσαλήμ με μαύρη τρούφα και μπριός ή το ταρτάρ καραβίδας με κονσομέ, χαμομήλι και χαβιάρι θα στρώσουν το δρόμο, και προτάσεις σαν το φιλέτο από ζαρκάδι με πουρέ σελινόριζας-κυδωνιού και βατόμουρα ή το φιλέτο Wagyu με τάρτα μανιταριών και Αμαρέτο θα κορυφώσουν την εμπειρία. Ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το σταθερό αλά καρτ μενού του "The Zillers" θα εμπλουτίσουν πιάτα ημέρας-έκπληξη, ενώ τη γεύση των γιορτών θα συμπυκνώνουν στο ποτήρι ειδικές signature δημιουργίες από την έμπειρη ομάδα του bar.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.