"Hoocut": Τέλειο σουβλάκι εις τριπλούν

Το success story με τη σφραγίδα των αδελφών Λιάκου που ξεκίνησε από την πλατεία Αγίας Ειρήνης συνεχίζει να γράφεται σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι.

hoocut1

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που το "Hoocut" έκανε την εμφάνιση του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για το πιο αγαπημένο μας εθνικό έδεσμα που αγαπήθηκε κατευθείαν από τους Αθηναίους και δημιούργησε σχολή. Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται εδώ και λίγο καιρό τόσο στο νέο του πόστο στη Νέα Σμύρνη όσο και στο Περιστέρι, που παρουσιάζουν κι αυτά ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα με τα ίδια υψηλά πρότυπα του flagship μαγαζιού. Ο όπως πάντα ευρύχωρος χώρος αναπτύσσεται γύρω από τη μαγική ανοικτή κουζίνα του "Hoocut" που επιτρέπει στην ομάδα του "Hoocut" να δημιουργήσει το προϊόν από την αρχή και να μας το προσφέρει στην ιδεώδη του εκδοχή.

hoocut2

Τα πάντα παρασκευάζονται τη στιγμή που τα ζητήσει ο πελάτης. Οι χειροποίητες πίτες (Hoocut Specials) φουρνίζονται επιτόπου και είναι ανάλαφρες, τραγανές αλλά και αφράτες, οι ολόφρεσκες σαλάτες και τα λοιπά παρελκόμενα κόβονται a la minute, το κρέας επεξεργάζεται, κόβεται και ψήνεται επιτόπου.

hoocut3

Το επιτυχημένο δίδυμο των αδελφών Λιάκου πήγε το όλο εγχείρημα ένα βήμα παραπέρα. Η γνωστή εμμονή τους στην ποιότητα και το πάθος τους για την εξαιρετική πρώτη ύλη τους οδήγησε στη δημιουργία του Metameat, ενός πλήρως εξοπλισμένου παρασκευαστηρίου κρέατος που ελέγχεται ποιοτικά από το μικροβιολογικό εργαστήριο του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αλλά και προμηθεύει κατ’αποκλειστικότητα τα "Hoocut" με εξαιρετικό κρέας.

Οι δε προτάσεις τους είναι μία και μία και ανυπομονούμε να τις χαρούμε ξανά και ξανά κάνοντας τις γιορτινές μας βόλτες είτε στο κέντρο είτε στις δυναμικές πιάτσες της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου. Αγαπάμε ιδιαίτερα την τυλιχτή πίτα με λεπτοκομμένα κομμάτια βοδινού ή προβατίνας, όπως και τις ανοιχτές πίτες που γεμίζουμε με ψητό χοιρινό, κοτόπουλο ή και λουκάνικο από μαύρο χοίρο, όμως αυτή τη φορά θα τιμήσουμε και τις vegetarian επιλογές του καταλόγου, σαν την πρωτότυπη πίτα με λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Hoocut

Ελ. Βενιζέλου 71, Ν.Σμύρνη
  • Εστιατόρια

Hoocut

Καραθεοδωρή 1 & Σοφοκλέους, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.