"Hoocut": Τέλειο σουβλάκι εις τριπλούν

Το success story με τη σφραγίδα των αδελφών Λιάκου που ξεκίνησε από την πλατεία Αγίας Ειρήνης συνεχίζει να γράφεται σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι.

hoocut1

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που το "Hoocut" έκανε την εμφάνιση του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για το πιο αγαπημένο μας εθνικό έδεσμα που αγαπήθηκε κατευθείαν από τους Αθηναίους και δημιούργησε σχολή. Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται εδώ και λίγο καιρό τόσο στο νέο του πόστο στη Νέα Σμύρνη όσο και στο Περιστέρι, που παρουσιάζουν κι αυτά ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα με τα ίδια υψηλά πρότυπα του flagship μαγαζιού. Ο όπως πάντα ευρύχωρος χώρος αναπτύσσεται γύρω από τη μαγική ανοικτή κουζίνα του "Hoocut" που επιτρέπει στην ομάδα του "Hoocut" να δημιουργήσει το προϊόν από την αρχή και να μας το προσφέρει στην ιδεώδη του εκδοχή.

hoocut2

Τα πάντα παρασκευάζονται τη στιγμή που τα ζητήσει ο πελάτης. Οι χειροποίητες πίτες (Hoocut Specials) φουρνίζονται επιτόπου και είναι ανάλαφρες, τραγανές αλλά και αφράτες, οι ολόφρεσκες σαλάτες και τα λοιπά παρελκόμενα κόβονται a la minute, το κρέας επεξεργάζεται, κόβεται και ψήνεται επιτόπου.

hoocut3

Το επιτυχημένο δίδυμο των αδελφών Λιάκου πήγε το όλο εγχείρημα ένα βήμα παραπέρα. Η γνωστή εμμονή τους στην ποιότητα και το πάθος τους για την εξαιρετική πρώτη ύλη τους οδήγησε στη δημιουργία του Metameat, ενός πλήρως εξοπλισμένου παρασκευαστηρίου κρέατος που ελέγχεται ποιοτικά από το μικροβιολογικό εργαστήριο του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αλλά και προμηθεύει κατ’αποκλειστικότητα τα "Hoocut" με εξαιρετικό κρέας.

Οι δε προτάσεις τους είναι μία και μία και ανυπομονούμε να τις χαρούμε ξανά και ξανά κάνοντας τις γιορτινές μας βόλτες είτε στο κέντρο είτε στις δυναμικές πιάτσες της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου. Αγαπάμε ιδιαίτερα την τυλιχτή πίτα με λεπτοκομμένα κομμάτια βοδινού ή προβατίνας, όπως και τις ανοιχτές πίτες που γεμίζουμε με ψητό χοιρινό, κοτόπουλο ή και λουκάνικο από μαύρο χοίρο, όμως αυτή τη φορά θα τιμήσουμε και τις vegetarian επιλογές του καταλόγου, σαν την πρωτότυπη πίτα με λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Hoocut

Καραθεοδωρή 1 & Σοφοκλέους, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.