"Comal": "Viva Mexico" από το Γιάννη Λουκάκο

Το νέο εστιατορικό πόστο του γνωστού σεφ στο Χαλάνδρι βλέπει το Μεξικό με άλλο μάτι.

comal

Η χαλανδριώτικη γαστρονομική πιάτσα υποδέχτηκε πρόσφατα το νέο bar - εστιατόριο του δραστήριου Γιάννη Λουκάκου, που μετά τα "Ψωμί και Αλάτι", "Alio", "Alio Pizzeria", "Buddha’s Hand" και "Ivis 4", αλλάζει προσανατολισμό στρέφοντας τη μαγειρική του πυξίδα προς τη μεξικάνικη κουζίνα.

Διαβάστε Επίσης

Στα τραπέζια της πολύχρωμης easy going σάλας του νεοαφιχθέντος "Comal", που άνοιξε τον Ιούλιο δίπλα στο "Ψωμί και Αλάτι", σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από τη χώρα των αντιθέσεων στην παρεΐστικη λογική του μοιράσματος με πιο ελεύθερη ματιά εστιάζοντας στη φρεσκάδα, τη φινέτσα και την καθαρή νοστιμιά.

Comal

Στο μενού φιγουράρουν πιάτα όπως καλαμάρι καλαμάκι στη σχάρα με καλαμπόκι, pico de gallo και salsa jalapeno, black Angus flap με πιπεριές padron, κρεμμύδια σχάρας, λαχανικά escabeche και αρωματικό ρύζι ενώ δεν λείπουν προτάσεις με τορτίγιες όπως με τηγανητό κοτόπουλο, jicama slaw και μαγιονέζα wasabi. Στο Mexican style μωσαϊκό κουμπώνει η εντυπωσιακή του μπάρα με λίστα κοκτέιλ που επιμελείται η ομάδα του "The bar in front of the bar".

Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι , Τηλ: 2117508216, comal.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "Wild Poppies" μόλις ξεφύτρωσε στη Σταδίου

Το πιο καινούργιο bar restaurant της πόλης είναι βαμμένο στο ζωηρό κόκκινο της παπαρούνας και βαδίζει σε εξωτικά γευστικά μονοπάτια, με σεφ τον βραβευμένο Σπύρο Μαυροειδή. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
30/11/2023

Στο 'Beefbar Athens' για τα signature πιάτα του brand

Ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων μέσα από το Beefbar Experience Menu.

"Norte Wine Bar Restaurant": Από τους αμπελώνες του κόσμου στη γεύση της Μεσογείου

Mε παριζιάνικη αισθητική και cozy ατμόσφαιρα, το wine bar είναι σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.

Ο Άγγελος Μπακόπουλος νέος executive chef στα Bill & Coo

Ο βραβευμένος σεφ αναλαμβάνει τη γαστρονομική διεύθυνση του Ομίλου.

Buba Night Market: Το ξεχωριστό soirée επιστρέφει στο "Buba Bistrot Exotique" με γιορτινή διάθεση

Το αγαπημένο πολυεπίπεδο community event συνδέει αβίαστα street food κουλτούρα, μόδα, τέχνη, πνευματισμό και μουσική.

Ποια η διαφορά ανάμεσα σε crudo, sashimi, carpaccio και tartare;

Ποιες είναι οι διαφορές στον αστερισμό του ωμού, που αποτελεί δυναμική τάση στη γαστρονομική σκηνή ολόκληρου του πλανήτη.

'Vinoteca Athens', επιστροφή στο μέλλον

Στα σκαλάκια της Αναγνωστοπούλου, τα φώτα ανάβουν και πάλι για ένα διαχρονικά αγαπημένο wine restaurant.